Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 4. 2020,
12.25

Osveženo pred

4 leta

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zaščitne maske PR članek Korona nasvet

Sreda, 15. 4. 2020, 12.25

4 leta

Oglasno sporočilo: je pri nas mogoče kupiti zaščitne maske?

Oglasno sporočilo
Teleisle

Težave z dobavo mask pri nas trajajo že nekaj časa. Tako podjetja kot zavodi imajo težave pri njihovem nakupu, kaj šele navadni državljani.

Težave niso samo z maskami, temveč tudi s preostalo zaščitno opremo. Čeprav po novem odloku rokavice v zaprtih prostorih niso več obvezne, pa so zaščitne maske še zmeraj in vse kaže, da bodo še dolgo.

Potrošniki iščejo zaščitne maske z vsemi potrebnimi certifikati, pomembno pri nakupu pa je tudi to, da kupci na paket čakajo več kot dva dni.

Teleisle | Foto:

Obstaja veliko ponudnikov, ki za maske sprejemajo prednaročila, nanje pa je treba čakati vsaj deset dni. Ker pa ni nujno, da bodo v Slovenijo sploh prišle, vam nihče ne zagotavlja, da jih boste tudi dobili. Vsi dobavitelji, ki nimajo vseh ustreznih certifikatov, imajo težave, saj mask v Slovenijo brez teh ne spustijo.

Kje lahko torej ljudje kupijo zaščitne maske in jih dobijo v najkrajšem mogočem času, če želijo zaščititi sebe in preostale, kar se da hitro?

Teleisle | Foto: Kupci lahko naročila oddajo pri spletnem ponudniku zascitnemaske.net, ki ima na zalogi večje število mask in jih odpošlje še isti dan, če je naročilo poravnano do 13. ure.

Prav tako ponujajo brezplačno dostavo. Njihove maske imajo seveda tudi obvezen certifikat CE.

Sprejemajo tudi večja naročila na narocila@zascitnemaske.net.

Tako lahko vsi državljani hitro pridejo do zaščitnih mask in zaščitijo sebe ter učinkovito preprečijo širjenje novega koronavirusa.

Ostanite zdravi in ostanite doma!


Članek je oglasno sporočilo in ne predstavlja mnenja uredništva portala Siol.net.

Naročnik oglasa je Teleisle d.o.o.


Ne spreglejte