SiolNET. Novice Slovenija
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na stavbi SD transparent s pozivom k očiščenju vrst znotraj stranke

2

termometer

 | Foto:
Na zgradbi, kjer ima prostore stranka SD, se je pojavil transparent z napisom "Očistite svoje vrste, operite svoje ime! Mi vidimo!".

Predsednik stranke Igor Lukšič je v odzivu ocenil, da gre za politične motive, ne pa za kakšno zasebno obračunavanje. Po njegovem prepričanju gre za strategijo tistih, ki bi radi destabilizirali Slovenijo.

"V kolikor ima kdo kaj povedati, ima možnost to narediti na demokratičen način" Lukšič je v izjavi pred kolegijem pri predsednici vlade poudaril, da, "v kolikor ima kdo kaj povedati, ima možnost to narediti na demokratičen način in ni treba da se loteva takšnih diverzantskih akcij". Po njegovem mnenju bi bilo dobro, da bi vse stranke in vsi tisti ki so sprejeli odgovornost, delali za izboljšanje trenutnega stanja, ne pa za slabšanje in destabilizacijo.

Lukšič sicer ni vedel, ali so incident že prijavili policiji, saj se s tem ukvarja sekretar stranke. "Javnost je bila že opozorjena z objavo v medijih, kaj več pa verjetno v tem trenutku težko naredimo", je pojasnil predsednik SD.

Pod napis na pročelju zgradbe se je podpisal avtor z imenom Videm. Poleg napisa so bili privezani rumeni baloni, na kamniti ograji pa so gorele sveče.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin