Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
28. 2. 2008,
8.04

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Četrtek, 28. 2. 2008, 8.04

6 let, 6 mesecev

M:Stik – osebni računalnik & mobilnik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Vsakdanji urnik je danes težko tekoče izpolnjevati brez nekaj zvestih pripomočkov: osebnega računalnika, mobilnega telefona, dlančnika in še česa.

Njihova uporaba je tako močno vpeta v naš način življenja, da bi težko preživeli že samo brez enega izmed njih. A včasih si resnično želimo, da bi nas spremljal le eden. Eden za vse. Tega se zaveda tudi največji slovenski mobilni operater, ki vam v storitvi m:stik predstavlja izredno preprosto in tudi varčno uporabo vseh funkcij mobilnega telefona kar na vašem osebnem računalniku.

Še nedolgo tega sta bila mobilna telefonija in internetna tehnologija povsem različna in nekompatibilna pojma. Danes, po velikem tehnološkem napredku novega tisočletja, pa vam podjetje Mobitel s storitvijo m:stik omogoča, da boste tudi prek svojega osebnega računalnika enostavno sprejemali, opravljali ter snemali glasove in video klice, hkrati pa pošiljali tudi priljubljena sporočila SMS in MMS. Pri vsej komunikaciji boste ves čas ohranili svojo običajno klicno številko, zato je strah, da vas prejemnik klica ne bo prepoznal, povsem odveč.

Uporabniku prijazna rešitev m:stik je uporabniku prijazna in dostopna rešitev, s slovenskim uporabniškim vmesnikom pa se boste izognili tudi marsikateremu neprijetnemu trenutku, ko vas bo znanje tujih jezikov pustilo na cedilu. Vsa strojna in programska oprema je v priročnem USB-ključu, zato na računalnik ni potrebno nameščati nobene dodatne programske opreme.

Prek meja po domačih cenah Prav posebno mesto pa bo rešitev m:stik zavzela pri vsakdanji komunikaciji večnih popotnikov, ki večino svojega časa preživijo v mobilnih omrežjih tujih mobilnih operaterjev. m:stik namreč zagotavlja, da se tudi klici, opravljeni v tujini, obračunajo po enaki ceni kot v Mobitelovem omrežju. Prav gotovo bo ta prednost mnogim uporabnikom pomenila bistven prihranek pri končnem mesečnem obračunu stroškov gostovanja.

Pestra ponudba Mobitela Uporabniki ste danes tisti, ki postavljate merila uspešnosti in narekujete tempo prihodnjega razvoja telekomunikacijskih storitev. Tega se v celoti zaveda tudi Mobitel, ki navdih za uresničevanje rešitev črpa iz želja in zahtev svojih uporabnikov. m:stik je tako še ena izmed storitev največjega slovenskega mobilnega operaterja, ki vam bo prihranila marsikatero minuto dragocenega časa. Priključna taksa za m:stik je brezplačna, mesečna naročnina znaša le 7,49 €, osnovni paket USB ključa in slušalk pa 59,00 €.

Za več informacij o storitvi m:stik obiščite spletno mesto www.mobitel.si ali pa se obrnite na Mobitelove svetovalce na telefonski številki 041 700 700.

Ne spreglejte