SiolNET. Novice Slovenija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mramor zaradi službenih obveznosti nima časa za poslance

0

termometer

Finančni minister Dušan Mramor ni prišel na sejo odbora Državnega zbora (DZ) za finance. Sekretar Metod Dragonja je dejal, da ima zdravstvene težave, a minister naj bi bil na ministrstvu.

Odbor za finance danes obravnava dve točki: že ob 9. uri so začeli razpravo glede prestrukturiranja Alpine, ob 14. uri pa nadaljevali s točko o upravljanju državnega premoženja.

Pri obeh točkah je bil vabljen finančni minister Dušan Mramor, a je namesto njega na sejo prišel državni sekretar Metod Dragonja. Pred obravnavo druge točke je na vprašanje Marka Pogačnika iz SDS o razlogih za odsotnost Mramorja Dragonja dejal: "Minister Mramor je bil danes na zdravniškem pregledu, ima neke zdravstvene probleme in je najbrž to razlog za njegovo odsotnost."

Dragonja o zdravniških težavah, minister pa na delovnem mestu Po naših neuradnih informacijah je bil minister danes res na pregledu, a ne zaradi zdravstvenih težav, temveč naj bi imel redni "sistematski" pregled. Poleg tega naj bi bil vsaj malo po 14. uri na ministrstvu. Se torej izogiba poslanski seji? Vprašanje smo poslali na ministrstvo, odgovor bomo objavili takoj, ko ga dobimo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin