SiolNET. Novice Slovenija
5,46

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Medicinski sestri pustili službi in se lotili velikega projekta #video

5,46

termometer

Maja in Nika prihajata iz Maribora. Obe sta bili še do pred kratkim zaposleni kot medicinski sestri, Maja v murskosoboški bolnišnici, Nika v UKC Maribor, po novem pa sta ponosni lastnici kombija, v katerem prodajata inovativne hot doge, sendviče, smutije ter solate. Svojo poslovno pot sta začeli ravno danes.

Bil je oktober, ko sta se Maja in Nika dobili na kavi. Obe rahlo nezadovoljni v službi in obe v slabem zdravstvenem stanju zaradi stresa in izgorelosti. Nista si znali predstavljati, da bi z enakim tempom nadaljevali do upokojitve.

"Kaj bi pa počeli? Obe bi imeli malo fino pekarnico s francoskimi izdelki. Tako se lepo sliši. Gostinstvo torej. Ampak najti primeren prostor v Mariboru za tako dejavnost je znanstvena fantastika in najin poklic ni ravno primeren za to, saj nisva peka, nisva slaščičarki. Naprej, kaj bi še počeli? Kaj pa ''food truck'' z zanimivimi, drugačnimi sendviči in smutiji? Ja, to, obe sva bili takoj navdušeni," opisujeta na svoji spletni strani.

Prestrašeni, a pozitivno usmerjeni

"Zdaj sva tukaj na začetku svoje poslovne poti. Prestrašeni, polni pričakovanja, ampak pozitivno usmerjeni v nekaj dobrega. Začenjava trdo delati zase, za zadovoljne stranke," poudarjata.

medicinski sestri Foto: Uroš Maučec

zdravila Novice Medicinska sestra iz UKC Maribor naj bi odvisnikom prodajala zdravila #video medicinske sestre Novice Medicinske sestre: "Niso preobremenjeni le zdravniki" Medicinska sestra Novice Logatec: ženska, ki se predstavlja kot medicinska sestra, ni iz zdravstvenega doma

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 267
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin