SiolNET. Novice Slovenija
0,31

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Koprivnikar: Na silo se išče zgodbo, kjer je ni #video

0,31

termometer

Ministrski položaj za marsikoga pomeni vrhunec kariere in ga želi obdržati, sploh če je stranka, ki ji pripada, del koalicije. A Koprivnikar se je od ministrske funkcije poslovil in dobil direktorsko službo v BTC. V podjetje ga je povabil sam predsednik uprave in lastnik Jože Mermal, poudarja Koprivnikar.

"Družbo BTC zelo dobro poznam od prej, ker smo z njo sodelovali, in to odlično. Poznam njene razvojne programe, zato sem bil zelo vesel, ko me je predsednik poklical in mi ponudil službo, ki sem jo z veseljem sprejel," je povedal za oddajo Danes na Planet TV.

Boris Koprivnikar Novice BTC: Koprivnikar ni pomagal pri pridobitvi licenc 5G #video

Tudi delo, ki ga opravlja zdaj, naj bi bilo podobno prejšnjemu. "Nekaj, kar smo delali na ministrstvu, lahko v nekoliko manjši obliki nadaljujem v BTC," pojasnjuje Koprivnikar. 

Šlo naj bi predvsem za uvajanje novih tehnologij, za katere so potrebne super povezave, ki jih je BTC dobil od agencije, ki spada pod ministrstvo za javno upravo, in to v času, ko ga je vodil Koprivnikar.

"Vztrajno me sprašujete, zakaj te frekvence niso bile oddane po javnem razpisu. Zato, ker se tako oddajajo uradne frekvence, in to vsak lahko razume. Na silo se išče zgodbo, kjer je ni," vztraja nekdanji minister.

Boris Koprivnikar, minister za javno upravo Novice Očitki o Koprivnikarjevi domnevni korupciji pod drobnogledom poslancev #video

"Kdo v tej zgodbi je imel dobiček?"

"Kdo v tej zgodbi je imel dobiček, kdo v tej zgodbi je imel korist, kdo v tej zgodbi lahko s testnimi frekvencami ustvarja neki gospodarski dobiček, mi preprosto ni jasno, pa kljub temu se stalno špekulira o tem," je dejal novinarju Gašperju Petovarju.

Ta pa je v prispevku odgovoril: "V tej zgodbi je imel zagotovo dobiček Koprivnikar, ki se je zavihtel na direktorski položaj v BTC in mu cena zagotovo raste, pa tudi podjetje samo, ki zaradi teh frekvenc uvaja in razvija nove tehnologije, najverjetneje zaradi kovanja dobičkov v prihodnje in ne za zagotovitev svetovnega miru."

RK Krim Mercator Sportal Krimovke so se znesle nad Novomeščankami, Žalčanke druge Boris Koprivnikar Novice Koprivnikar po izbruhu afere s frekvencami izstopil iz SMC Prostitucija, prostitutka. Novice Vroča afera na Hrvaškem: prostitucija, izdaja tajnih podatkov in Dinamo Zagreb

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin