SiolNET. Novice Slovenija
4,19

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Kmetu ukradli bika in ga zaklali

4,19

termometer

Bik |                            Fotografija je simbolična. | Foto: Getty Images
Fotografija je simbolična. Foto: Getty Images

Šentjernejski policisti so v noči na soboto obravnavali sum tatvine in nezakoniti zakol. V romskem naselju Dobruška vas so v prtljažniku avtomobila našli kose govejega mesa, kasneje pa so ugotovili, da so osumljenci bika ukradli iz hleva bližnjega kmeta. 

Policisti so v romskem naselju Dobruška vas opazili osebno vozilo z okrvavljenim prtljažnikom, v njem pa več kosov mesa, krvave nože, le nekaj metrov stran pa je bilo še nekaj večjih kosov, zavitih v folijo.

Zaradi suma, da gre za tatvino in nezakonit zakol, so jim prišli pomagat še novomeški policisti. Uspelo jim je izslediti lokacijo, kjer so osumljenci pokončali bika, in tam so bili še vedno ostanki.

Bika so ukradli kmetu iz okolice Šentjerneja

Po zbranih obvestilih, sledovih in pregledu terena so prišli do bližnjega oškodovanca, ki še ni vedel, da so mu iz hleva odpeljali bika. Meso in avto, ki pripada lastniku iz okolice Šentjerneja, so policisti zasegli in odpeljali.

Med postopkom so začeli nekateri prebivalci naselja razgrajati in vpiti na policiste. Ker so ovirali njihovo delo, preverjajo še kršitve javnega reda in miru. 

varstvo_gozdov Novice Tragična nesreča pri delu v gozdu Nesreča gorenjska avtocesta PU Kranj 01022022 Novice Policija išče neznanega voznika temnega karavana

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin