Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 12. 2023,
10.49

Osveženo pred

4 mesece, 3 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

prazniki prazniki darila Europark PR članek

Četrtek, 7. 12. 2023, 10.49

4 mesece, 3 tedne

Ideje za praznična darila iz Europarka

Oglasno sporočilo

Veseli december je tu. Znova je prišel čas obdarovanj, druženja z najbližjimi in sladkanje z okusnimi prazničnimi dobrotami ob poslušanju božičnih pesmi. Pravo čarobno vzdušje lahko začutite tudi v mariborskem Europarku, ki se je v veselem decembru odel v praznično podobo tisočerih lučk.

Europark v praznični podobi (foto_Bojan Mihalič) | Foto: Bojan Mihalič Foto: Bojan Mihalič

Z najdražjimi se lahko odpravite na božično-novoletni sejem, si privoščite skodelico toplega čaja in se prepustite decembrskemu veselju, ki ga bo pospremilo dogajanje tako za otroke kot odrasle. Prav tako lahko na praznično okrašenih ulicah obiskovalci poiščejo navdih za božično-novoletna darila, vse do božiča pa bodo imeli tudi možnost, da jim v Europarku darila brezplačno zavijejo.

Ročno izdelana darila

Na najbolj magičen mesec v letu v znak hvaležnosti najbližjim poklanjamo darila. A kaj, ko je včasih v množici izbire pravi izziv najti popolno darilo, ki bo obdarovanki ali obdarovancu narisalo nasmeh na obraz. Navdih za darilo boste zagotovo našli na Europarkovem božično-novoletnem sejmu, na katerem so svoje ročne izdelke razstavili številni lokalni ponudniki. Na stojnicah v Europarku boste poleg toplih zimskih oblačil, lesenih, keramičnih in medenih izdelkov, kristalov in mineralov, igrač, domačih dobrot, kozmetike, našli tudi božična drevesca ter druge unikatne izdelke. Na sejmu vam bodo prodajalci z veseljem predstavili svoje izdelke in med nakupovanjem rade volje tudi svetovali.

Praznično okrašene nakupovalne ulice (foto_arhiv Europark) | Foto: Europark Foto: Europark

Darila, ki dišijo po razvajanju

Z dišečim milom, kremo za roke, losjonom za telo, poživljajočim serumom ali sproščujočo kopeljo ne boste razočarali, saj je nega kože v zimskih dneh še toliko pomembnejša. Praznični vonji čokolade, cimeta, vanilje bodo v kopalnico vnesli veselo vzdušje. V trgovinah Douglas, L'Occitane, Atelier Rebul, dm drogerie markt, Müller in The Body Shop boste našli darilne komplete za vsak okus oziroma nos.

Darilni boni – najbolj vsestransko darilo

Če niste prepričani, kakšne so želje vaših najdražjih ali se preprosto ne morete odločiti, katero darilo je najprimernejše, so tukaj darilni boni Desetak, ki jih lahko kupite v Europarku ali enostavno naročite prek spleta. Darilne bone lahko unovčite na petih nakupovalnih destinacijah po Sloveniji: EUROPARK Maribor, ALEJA Ljubljana Šiška, CITYPARK Ljubljana, CITYCENTER Celje in CENTER VIČ Ljubljana. Izbirate lahko med 450 različnimi trgovinami, bone pa lahko izkoristite tudi v gostinskih in storitvenih lokalih. Vsak zase najbolj ve, kaj je tisto, kar ga bo najbolj osrečilo, in kaj potrebuje, zato z Desetaki ne morete zgrešiti. Primerni so tudi za obdarovanje sodelavcev in poslovnih partnerjev, saj ne razočarajo nikogar.

Darilni boni Desetak izpolnijo vsako željo (foto_Loop) | Foto: Loop Foto: Loop

Brezplačno zavijanje prazničnih daril

Da bodo na božično jutro darila pod smrečico že s pogledom nanje pričarala lepe občutke, jih ne pozabite zaviti. Kot vsako leto bodo do božiča v Europarku poskrbeli tudi za brezplačno zavijanje daril v nadstropju pri prodajalni Bags & More. Več informacij in urnik zavijanja daril je na voljo na https://www.europark.si/sl/events/brezplacno-zavijanje-daril/. Tako boste ubili dve muhi na en mah in se brezskrbno prepustili decembrskim radostim.

Navdih za darilo boste zagotovo našli tudi na Europarkovem božično-novoletnem sejmu (foto_AV studio) | Foto: AV studio Foto: AV studio

Praznični december bodo v Europarku zaznamovali tudi obiski treh dobrih mož, otroške predstave in še mnogo drugega zabavnega dogajanja. Za aktualne novice in ponudbo spremljajte Europarkovo spletno stran in družabna omrežja Facebook, Instagram in Tik Tok.

Naročnik oglasnega sporočila je EUROPARK, D. O. O.

Ne spreglejte