Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 8. 2024,
13.28

Osveženo pred

2 uri, 50 minut

Oglasno sporočilo
noad debetna kartica Mastercard kulinarika potovanje Gorenjska banka PR članek

Natisni članek

Petek, 30. 8. 2024, 13.28

2 uri, 50 minut

Doživetja, ki jih je vredno izkusiti vsaj enkrat v življenju

Oglasno sporočilo

Življenje ponuja mnogo doživetij in saj veste, kaj pravijo – preprosto obstajajo tista, ki jih moramo izkusiti vsaj enkrat. Pa vendar pogosto govorimo prav o stvareh, s katerimi najdlje odlašamo, razlogi za to pa so različni – lahko jih prelagamo zaradi strahu, časovne stiske ali morda celo finančnih ovir.

Slika 1_2458460457_1200 | Foto: Shutterstock / GB D.D., KRANJ Foto: Shutterstock / GB D.D., KRANJ

Preberite, katera doživetja so vredna vaše pozornosti in jih boste v lepem spominu ohranili do konca življenja, če se jih boste odločili izkusiti.

1. Obisk festivala ali koncerta najljubše glasbene skupine

Glasno predvajanje najljubše skladbe vsekakor vedno poskrbi za dvig energije in nas spravi v dobro voljo. A slišati svojo najljubšo pesem v živo in ob tem glasno prepevati, je zares nekaj posebnega. Poleg tega pa so festivali, na katerih se lahko v nekaj urah na odru zvrsti več naših priljubljenih izvajalcev, izjemno doživetje. Zato ne odlašajte predolgo z obiskom koncerta ali festivala, ki si ga že dolgo želite obiskati. Ko boste to enkrat izkusili, si boste želeli še več.

2. Kulinarično popotovanje po poti okusov

V kateri restavraciji ste si od nekdaj želeli večerjati, a z obiskom odlašate že predolgo? Če je na vašem seznamu želja restavracija z Michelinovo zvezdico, potem je razmišljanja dovolj, saj je vredna obiska. Preizkusili boste nove stvari, raziskali inovativne okuse in se naučili na visoko kulinariko gledati na drugačen način. Kdo ve, mogoče pa celo odkrijete svojo novo najljubšo jed.

3. Adrenalinsko doživetje

Adrenalinska izkušnja seveda za vsakogar pomeni nekaj drugega – nekaterim je dovolj že hitra vožnja z vlakcem v adrenalinskem parku, spet drugi posegajo po bolj ekstremnih možnostih, kot sta recimo bungee jumping ali skok s padalom.

A čeprav si teh stvari želimo, nas je običajno tudi strah, saj predstavljajo skok iz cone udobja – po drugi strani pa tudi zlata vredno izkušnjo, saj v nas vzbudijo pozitivne občutke in se nam pomagajo soočiti s svojimi strahovi.

4. Opazovanje sončnega vzhoda na višini ali ob morju

Vstajanje iz postelje v temi se sicer ne sliši najbolj privlačno, a zato je opazovanje sonca, ki se dviga izza gora ali nad morsko gladino toliko bolj navdušujoče. Naš nasvet je, da se ob naslednjem izletu na morje ali v gore iz postelje spravite še pred zoro in doživite trenutke čistega miru. Obljubljamo, da se nobeno jutro ne more začeti lepše.

Slika 2_2461019083_1200 | Foto: Shutterstock / GB D.D., KRANJ Foto: Shutterstock / GB D.D., KRANJ

5. Potovanje na sanjsko destinacijo

Verjamemo, da ima vsak izmed nas v mislih vsaj eno destinacijo, ki si jo enkrat v življenju želi obiskati – najverjetneje krasi tudi ozadje na našem mobilnem telefonu ali ekranu računalnika. A sanjske destinacije so običajno precej oddaljene, kar pomeni težjo organizacijo potovanja, daljšo odsotnost in večjo finančno obremenitev.

Pa vendarle je tovrstno potovanje edinstvena izkušnja, ki vas bo napolnila z mnogo spomini – še posebej če se boste na izlet odpravili z osebami, ki so vam še posebej pri srcu. S potovanja boste prišli polni energije in dragocenega znanja. Ozadje na telefonu in računalniku pa boste lahko končno zamenjali z lastno fotografijo.

Svoje naslednje doživetje lahko v celoti izkusite s plačili na obroke. Zdaj lahko samo v Gorenjski banki z debetno kartico Mastercard® svoj nakup razdelite na do 24 obrokov. Poleg tega pa lahko na enako število obrokov razdelite tudi dvig gotovine na bankomatu. Aktivacija obročnega plačevanja je povsem preprosta in brezplačna.

Za nove stranke so v Gorenjski banki pripravili tudi posebno ponudbo, saj tem ponujajo 2 leti brezplačnega vodenja kateregakoli bančnega paketa in 3,00 % obrestno mero za vezavo depozita z ročnostjo od vključno 13 do vključno 23 mesecev. Vse nove stranke bodo obenem dobile debetno kartico Mastercard® Gorenjske banke, ki edina v Sloveniji omogoča plačevanje na obroke. A pozor, akcijska ponudba traja zgolj do konca leta 2024.

Že veste, katero doživetje boste izbrali kot prvo?

Naročnik oglasnega sporočila je GB, D. D., KRANJ. 

Ne spreglejte