Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 12. 2014,
12.50

Osveženo pred

7 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

spletne ankete

Ponedeljek, 15. 12. 2014, 12.50

7 let, 2 meseca

Z reševanjem anket do dodatnega zaslužka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Ste med tistimi, ki imajo vedno svoje mnenje in ga tudi radi povejo na glas? Za vas imamo dobro novico: z izražanjem mnenja zdaj lahko tudi zaslužite.

Izboljšajte različne izdelke in usmerjajte družbene trende

Dobra novica je, da lahko postanete potrošnik, ki izbira, in aktivni član družbe, ki izraža svoje zadovoljstvo, pa tudi kritiko.

Če imate mnenje o različnih izdelkih, družbenih trendih in aktualnih političnih razmerah, se zdaj lahko pridružite novemu sistemu spletnih raziskav v Sloveniji. Skupina za spletne raziskave MindTake je namreč pred kratkim ustanovila spletno bazo anketirancev – član pa je lahko prav vsak. Tako lahko z drugimi člani in s svojimi odgovori odločate o trenutnih trendih, prav tako pa vplivate na prihodnje. Zdaj tudi vi lahko prispevate k izboljšanju obstoječih izdelkov in k razvoju novih trendov.

Kako deluje?

Celotni sistem deluje zelo preprosto. V nekaj korakih boste izrazili mnenje ter za to prejeli številne ugodnosti oziroma zaslužili:

1. Vse, kar za začetek potrebujete, je brezplačna registracija.

2. Kot član MindTake Panela boste občasno prek e-pošte prejemali povabila k sodelovanju v anketah, kjer boste lahko izrazili svoje mnenje.

3. Na ta način boste vedno dobro obveščeni in lahko boste določali prihodnje trende.

4. Za vsako v celoti izpolnjeno anketo boste prejeli točke na svoj račun, ki jih lahko v trgovini MindTake zamenjate za izplačilo v gotovini. Ko zberete 200 ali več točk, jih lahko zamenjate za 20 evrov, te pa prejmete na svoj bančni račun.

5. Zbrane točke lahko zamenjate tudi za druge nagrade iz ponudbe na spletni strani MindTake: darilni boni, donacije v dobrodelne namene, naročnine na časopise itd.

Vaše obveznosti ...

Teh pravzaprav ni. Sami se lahko odločate, kdaj in katere ankete boste izpolnili. Ko boste zasledili temo ali izdelek, ki ju poznate in bi ju radi ocenili še za druge uporabnike, se odločite in odgovorite na vprašanja, s tem pa tudi zaslužite ali pridobite druge ugodnosti.

Ne spreglejte