SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kaj Selena misli o Miley

3

termometer

 | Foto:
Selena Gomez in Miley Cyrus prihajata iz iste valilnice talentov, a vseeno se dekleti, vrstnici, zvezdnici, precej razlikujeta v razmišljanju in pogledih na svet.

"Dan za dnem mi govorijo, da nisem dovolj kul, da nisem dovolj sproščena in da sem preresna za delo, ki ga opravljam. A še vedno sem tukaj, koncerti so dobro obiskani, na splošno imam občutek, da me imajo ljudje kar radi," je povedala v enem od intervjujev pevka in igralka Selena Gomez. "Vsakodnevno mi govorijo, da bi morala narediti to ali ono, da bi dosegla večji učinek in prepoznavnost, a vseeno mislim, da to ni potrebno," je še povedala Selena, ki se je precej spretno izognila vprašanju o tem, kakšno mnenje ima o zadnjih potezah kolegice Miley Cyrus.

"Mene osebno ne moti, ne trdim, da bi to naredila tudi sama, a konec koncev je njena kariera, njeno življenje. Lahko počne, kar jo je volja. Če ji s tem uspeva, odlično, ji še kako privoščim, mislim pa, da sama tega ne bi naredila. Kariero gradim dostojanstveno, obenem pa drugim prepuščam, da delajo, kar želijo. Zdi se mi, da ni naša stvar, kako nekdo posname videospot," je še povedala Miley.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin