Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 2. 2024,
7.52

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Žan Nekrep Consulting

Natisni članek

Žan Nekrep Amazon zaslužek na spletu advertorial

Ponedeljek, 26. 2. 2024, 7.52

2 meseca

Šokantno: kako je Žan Nekrep v zadnjih 12 mesecih na spletu enostavno zaslužil 405 tisoč evrov?

Vsebino omogoča Žan Nekrep Consulting
7 (1)_Zan Nekrep | Foto osebni arhiv Žan Nekrep

Foto: osebni arhiv Žan Nekrep

Odkrijte navdihujočo zgodbo Žana Nekrepa, iznajdljivega Slovenca, ki je uspešno združil ljubezen do obmorskega življenja z enostavnim spletnim dohodkom. Žan Nekrep odprto deli svoj izjemno uspešen spletni posel in brezplačno deli svoje znanje na spletnih seminarjih, ki so odprti za vse iz Slovenije, ki si želijo zaslužiti na spletu.

Kako mu uspe ustvariti več kot 405 tisoč evrov prihodka prek spleta z minimalnim delom in časom ter hkrati potovati vsaj sto dni na leto? Skupaj raziščimo fascinantne vidike njegove zgodbe, ki združuje strast do morja in digitalnega uspeha.

Koliko Žan Nekrep zasluži vsak dan prek Amazona, medtem ko vsako leto vsaj sto dni uživa na peščenih plažah po vsem svetu?

Spletni zaslužek Žana Nekrepa v zadnjih dvanajstih mesecih: 

Zan.Nekrep_zasluzek_1 | Foto:

Želite tudi vi na Amazonu zaslužiti z malo dela prek spleta? Žan Nekrep vam bo na tem brezplačnem webinarju razložil vse.

Za dokazovanje zanesljivosti tega dobičkonosnega sistema na Instagramu redno objavlja svoje zaslužke z Amazona in obenem deli tudi izkušnje svojih zvestih učencev. S tem si prizadeva pokazati, da je s pravim znanjem in premišljeno strategijo mogoče prek spleta doseči finančno neodvisnost. Da bi to dragoceno znanje postalo dostopno vsem, vsak torek organizira brezplačen spletni seminar, kjer razkriva ključne korake za uspeh na Amazonu iz Slovenije. Pri tem uporablja sistem Amazon FBA, mednarodno priznano strategijo, ki jo je mogoče enostavno reproducirati in za ustvarjanje spletnega dohodka uporabiti tudi iz Slovenije.

Želite tudi vi z manj dela služiti prek spleta in imeti več od živjenja? Žan Nekrep vam bo na tem brezplačnem webinarju razložil vse od A do Ž, da začnete čim prej služiti z malo dela.

Amazon FBA (Fulfillment by Amazon) je inovativna platforma, ki posameznikom in podjetjem omogoča prodajo izdelkov na Amazonu, pri čemer ni treba skrbeti za skladiščenje, pakiranje in dostavo. Ta pristop omogoča visoke dobičke s prodajo na Amazonu kjerkoli na svetu, in to brez potrebe po ukvarjanju s tehničnimi podrobnostmi. Metoda FBA ni rezervirana zgolj za izkušene trgovce, temveč je enako primerna tudi za popolne začetnike.

Kliknite tukaj in se prijavite na brezplačni spletni seminar o enostavnem zaslužku prek spleta, ki bo že v torek!

Tudi vi želite izvedeti več o spletnem zaslužku prek Amazona? Ne zamudite priložnosti za zaslužek in se prijavite na brezplačni Amazon Webinar, kjer vam bo razkril vse.

Brezplačni seminar o zaslužku prek spleta na Amazonu tudi za začetnike. V torek ob 20. uri vas čaka brezplačni seminar o strategiji zaslužka na Amazonu, ki je veliko Slovencem prinesla velike prihodke.


Kliknite tu in se prijavite na brezplačni seminar!

Žan Nekrep močno verjame v izjemne možnosti, ki jih Amazon ponuja za spletni zaslužek, saj omogoča prodajo širokega nabora izdelkov. Na brezplačnem seminarju bo delil svoje neprecenljive izkušnje ter vam predstavil konkretne primere uspešnih izdelkov, ki jih lahko učinkovito tržite prek te platforme.

Njegovo prepričanje je nedvomno: spletni zaslužek prek Amazona je resnično dosegljiv. Ne zapravljajte časa in se pridružite našemu brezplačnemu seminarju, da tudi vi lahko izkoristite priložnost za začetek uspešnega spletnega posla.

Zakaj bi se odločili za začetek prodaje na Amazonu iz Slovenije?

➔    Dodaten zaslužek ob redni službi: ustvarite si dodatni vir dohodka, ne da bi opustili svojo redno službo.
➔    Brez potrebe po lastnem skladišču ali spletni strani: Amazon prevzame skrb za shranjevanje vaših izdelkov, prav tako ni potrebe po vzpostavitvi lastne spletne strani.
➔    Pošiljanje izdelkov strankam s skrbjo Amazona: Amazon omogoča gladko izvajanje pošiljanja vaših izdelkov neposredno do strank.
➔    Fleksibilnost poslovanja od koderkoli: Svoje poslovanje lahko učinkovito vodite od koderkoli, če imate dostop do interneta.
➔    Prodajate lahko kot fizična oseba: Začnite svojo podjetniško pot na Amazonu, ne da bi potrebovali pravno osebo.
➔    Vzdrževanje posla z le nekaj urami na teden: Kljub uspešnemu poslu na Amazonu potrebujete le nekaj ur tedensko za vzdrževanje.
➔    Brez potrebe po zaposlovanju: Samostojno vodite svoje poslovanje brez potrebe po zaposlovanju dodatnega osebja.

Kliknite tukaj in se prijavite na brezplačni Webinar o enostavnem zaslužku prek spleta, ki bo že v torek!

In Žan Nekrep se je odločil, da bo brezplačno razkril celotni sistem, ki mu omogoča zaslužek, ko uživa na plaži

Glavna ideja sistema, ki ga uporablja Žan Nekrep, je, da izkoristite priložnost za spletni zaslužek, ki ga največja spletna trgovina na svetu Amazon v tem trenutku ponuja tudi za Slovence.

Vendar pa ni dovolj le, da se registrirate na Amazon in čakate na uspeh ter zaslužek. Treba je upoštevati nekaj ključnih strategij in trikov, ki pa jih Žan Nekrep rad brezplačno deli na webinarju in jih lahko vsak tudi enostavno kopira in zasluži.

Kaj pa, če sploh ne veste, kako začeti služiti prek Amazona? 

Začetek je enostaven – najprej se morate registrirati kot prodajalec na Amazonu, nato pa izbrati izdelke, ki jih želite prodajati. Pri izbiri izdelkov je pomembno upoštevati povpraševanje na trgu in se izogibati konkurenci, saj si lahko le na ta način zagotovite višjo ceno in večji dobiček. 

Kliknite tu in se prijavite na popolnoma brezplačni webinar o zaslužku prek spleta na Amazonu, kjer boste izvedeli, kako lahko tudi vi začnete hitro služiti prek spleta!

Ste tudi vi skeptični, da ta spletni zaslužek ne deluje za Slovence? 

Nekateri so skeptični, drugi pa verjamejo, da je to mogoče doseči, vendar pa se mnogi sprašujejo, kako lahko sami začnejo zaslužiti z Amazonom in ali je to sploh mogoče.

Po besedah Žana Nekrepa, ki ga nekateri označujejo za guruja spletnega zaslužka v Sloveniji, je ključ do uspeha preprost sistem, ki temelji na uporabi Amazona in spletnega trženja. Nekrep svoj sistem brezplačno deli s Slovenci in trdi, da je dostopen vsakomur ne glede na to, ali ima izkušnje v spletnem poslu ali ne.

Zaradi Amazona je vse več ljudi iz Slovenije, ki vsak dan služijo veliko denarja prek spleta in so zaradi tega pustili tudi svojo redno službo, ki so jo imeli več let.


Bi radi tudi vi zaslužili prek spleta na Amazonu z malo dela ali pa služili kar med uživanjem na plaži? Prijavite se tukaj na brezplačen seminar, na katerem boste izvedeli vse informacije za ta spletni zaslužek. Žan Nekrep bo pokazal tudi konkretne primere izdelkov, ki jih lahko dražje prodajate.

Zanimivo je, da tudi umetna inteligenca Chat GPT, o kateri trenutno govori ves svet, Amazon postavlja za prvo izbiro pri spletnem zaslužku, če želite zaslužiti več kot deset tisoč evrov na mesec.

Chat GPT smo povprašali, kaj je najboljši način za zaslužek deset tisoč dolarjev prek spleta:

Picture1_ZNC | Foto: Žan Nekrep Consulting Foto: Žan Nekrep Consulting

Če želite spremeniti svoje življenje in doseči finančno neodvisnost, se prijavite na brezplačni seminar v torek ob 20. uri. Brezplačno boste izvedeli, kako:

●    izkoristiti rast spletne prodaje po vsem svetu,
●    začeti sistem spletnega zaslužka, ki omogoča hitro služenje prek spleta,
●    zaslužiti z izdelki iz Kitajske, ki se dobro prodajajo na Amazonu,
●    najti zmagovalni izdelek za prodajo in ga uspešno lansirati na Amazonu.

Zaradi zaslužka prek Amazona, pri katerem vse poteka prek spleta, je vse več Slovencem omogočeno, da spremenijo življenje, kot si ga sami želijo. Bi radi tudi vi zaslužili enostavno prek spleta z malo dela?

Prijavite se tukaj na brezplačni seminar, na katerem boste hitro izvedeli vse informacije za enostavni zaslužek prek interneta. Vsi prijavljeni boste brezplačno dobili tudi celotni posnetek webinarja, ki si ga lahko ogledate kasneje. 

Ne spreglejte