Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 11. 2023,
11.13

Osveženo pred

5 mesecev, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

spletna prodaja najboljši spletni trgovec Web Retailer Award 2023 Shoppster PR članek

Četrtek, 16. 11. 2023, 11.13

5 mesecev, 2 tedna

Shoppster prejemnik nagrade za najboljšega spletnega trgovca

Oglasno sporočilo

Shoppster.si je prejemnik nagrade za najboljšega spletnega trgovca. Nagrado je prejel v sklopu največjega tekmovanja spletnih trgovcev v regiji Adriatic – Web Retailer Award 2023, te pa že več kot desetletje podeljujejo na konferenci E-commerce Jam.

ceneje_ecommercejam_kinosiska_07112023_web_027 | Foto: Shoppster Foto: Shoppster

Shoppster.si dokazuje, da svojim kupcem ponuja najboljšo uporabniško izkušnjo. To potrjuje tudi nagrada za najboljšega spletnega trgovca, ki jo je pretekli četrtek prejel v sklopu največjega tekmovanja na omenjenem področju v regiji Adriatic. Gre za nagrado Web Retailer Award, ki jih že več kot desetletje podeljujejo na konferenci E-commerce Jam.

Tekmovanje, na katerem je letos sodelovalo 242 spletnih trgovin iz Slovenije, Hrvaške in Srbije, organizirajo Ceneje.si, Jeftinije.hr in Idelno.rs vsi del skupine Heureka. Ob prenovljeni metodologiji so letos upoštevali le ponakupna mnenja, spletne trgovine pa ocenjevali na dveh ravneh: zadovoljstvo uporabnikov in tehnična skladnost trgovine z evropskimi standardi za varno spletno nakupovanje. Tri spletne trgovine z najvišjo oceno v vsaki kategoriji so bile uvrščene med finaliste.

ceneje_ecommercejam_kinosiska_07112023_web_328_2 | Foto: Shoppster Foto: Shoppster

Končnega zmagovalca je izbrala mednarodna komisija, ki jo je sestavljalo več kot sto strokovnjakov s področja. "Spletne trgovine, ki so od komisije dobile najvišje ocene, so pokazale izjemen trud pri izboljšanju celotne nakupne poti od trenutka odkrivanja prek personalizacije do zadovoljitve potreb in pomoči uporabnikom. Takšna nagrada lahko sicer izboljša ugled spletne trgovine in jo loči od preostalih, a hkrati pokaže tudi širšo sliko trenutnih trendov v industriji spletnega nakupovanja in ustvarja pozitivne spremembe za vse vpletene," je poudarila Ana Lipovšek, strokovnjakinja za UX in analitiko na Ceneje.si ter predsednica letošnje strokovne komisije WRA 2023.

V podjetju Shoppster.si so ponosni, da uporabniška izkušnja, ki jo ponujajo, prejema visoke ocene, in se zavezujejo, da si bodo za to prizadevali tudi v prihodnje.

Naročnik oglasnega sporočila SHOPPSTER D.O.O.

Ne spreglejte