Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 11. 2022,
10.13

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

TARO Calvaria Dash 2 Trade vlaganje kriptovaluta PR članek

Petek, 25. 11. 2022, 10.13

1 leto, 4 mesece

Analitiki napovedujejo 20-kratno eksplozijo cen za naslednje tri kovance

Oglasno sporočilo

V zadnjih 24 urah so kripto kovanci hitro poskočili navzgor. Skupna tržna kapitalizacija vseh kriptovalut se je povečala za več kot 2,0 % na 873 milijard dolarjev. Tudi nekateri alt-kovanci imajo že vidne znake rasti.

Foto_Finixio_1 | Foto:

Trije kovanci, ki lahko dosežejo 20-kratno rast

Na trgu kriptovalut je na voljo veliko novih valut, ki vlagateljem ponujajo različne možnosti. Nekateri najboljši kovanci za nakup so Dash 2 Trade, Calvaria in RobotEra.

Dash 2 Trade (D2T)

Dash 2 Trade je platforma za analiziranje kriptovalut in decentralizirana platforma za trgovanje, ki uporabnikom omogoča pregled prejšnjih strategij iz preteklosti, na podlagi katerih lahko precenijo svoje nadaljnje odločitve. Vlagateljem omogoči samodejno izvajanje transakcij brez človeškega posredovanja. Več funkcij platforme Dash 2 Trade bo zelo koristnih za vlagatelje.

Kot primer lahko navedemo signale za trgovanje, ki vlagatelje opozorijo na tržne priložnosti in jih spodbudijo k nakupu ali prodaji. Prilagajanje strategij in trgovanje poteka veliko bolj tekoče s pomočjo ustvarjalcev strategij in družbenih orodij.

Po predprodaji bo projekt uvrščen tudi na borzi BitMart in LBank. Platformi Dash2Trade daje moč lastni žeton D2T in kljub temu, da se je predprodaja začela šele pred kratkim, se hitro približuje zaključku tretje faze.

Finixio_2 | Foto:

D2T se bo uporabljal za plačevanje storitev platforme ter sodelovanje v pobudah in tekmovanjih skupnosti. Kriptovaluta je na voljo v predprodaji in je do zdaj zbrala že več kot 7,5 milijona dolarjev. Njena predprodaja se približuje koncu in je skoraj 86-odstotno zaključena.

Obiščite Dash 2 Trade zdaj.

Calvaria (RIA)

Brezplačna igra Calvaria takoj po registraciji igralcem podeli NFT, kar pomeni, da udeleženci za sodelovanje ne potrebujejo finančnih sredstev in tehnološkega znanja. Namen je olajšati uporabo iger Web3b in odpraviti ovire, ki so posledično vodile do manjše uporabe Web3b.

Calvaria namerava to odpraviti tako, da bo igralcem, ki ne uporabljajo kriptovalut, odobrila vse funkcije igre. Nagradila bo igralce za sodelovanje v medsebojnih bitkah z uporabo trgovalnih kartic ali NFT. Sistem Calvaria bo podprt z žetonom RIA ERC-20, ki je žeton za upravljanje platforme.

Finixio_3 | Foto:

Zgodnje zbiranje sredstev Calvarie je pritegnilo veliko pozornosti vlagateljev, tako da je za nakup na voljo le še 19 % v preprodaji. Prve štiri faze predprodaje so bile hitro razprodane, peta faza pa je razprodana že v 70 %. Če želijo vlagatelji za 1 USDT kupiti 30,77 žetonov, morajo pohiteti preden se preprodaja zaključi.

Calvaria je od začetka predprodaje zbrala približno 2,1 milijona dolarjev. Ko bo zaključena peta faza, bo skupno financiranje projekta znašalo 3.075.000 USD.

Obiščite Calvario zdaj.

RobotEra (TARO)

RobotEra je igra, kjer lahko igralci ustvarijo svoj planet v Metaverse. Vsak igralec predstavlja robota, ki je glavni NFT igre. Igralci lahko uporabijo prijatelje robote, ki jim pomagajo pri obnovi uničenega planeta Taro in povečanju vrednosti zemljišč v Metaverse. Vsi igralci, ki uživajo v ustvarjanju in igranju bodo v omrežju našli več možnosti.

V igri RobotEra lahko igralci zaslužijo aktivne in pasivne prihodke z opravljanjem nalog, sodelovanjem pri dejavnostih in koncertih, sajenjem posvečenih dreves, rudarjenjem in številnimi drugimi dejavnostmi. Poleg tega je podjetje Lbank Labs igri ponudilo finančno in svetovalno pomoč, da bi zagotovilo njen uspeh.

Predprodaja igre RobotEra se je začela 9. novembra. Je ena najbolj priljubljenih predprodaj za leto 2022 in služi kot sredstvo menjave v multiverzumu. Če imate v denarnici USDT ali ETH, lahko žetone kupite neposredno.

Trenutno je 0,020 USDT enako 1 TARO. Prva predprodaja se bo kmalu končala s povišanjem cene za 0,025 USD. Izvorni žeton platforme, TARO, je zdaj v predprodaji in je zbral več kot 284.000 USD.

Obiščite TARO zdaj.

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd.

Ne spreglejte