SiolNET. Novice Novice
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Letališki uslužbenec je svojo odpoved napisal na rojstnodnevno torto

2

termometer

 | Foto:
Uslužbenec na londonskem letališču Stansted se je odločil za precej nenavaden način odpovedi službe. Namesto za pisno odpoved se je odločil, da bo spekel kar nekakšno "odpovedno torto".

Uslužbenec v carinski službi na letališču Stansted je na svoj rojstni dan v službo prinesel belo torto, s katero je med drugim na precej nekonvencionalen način svojim nadrejenim in sodelavcem sporočil, da zapušča delovno mesto.

"Njegova pisava je še na torti lepša od moje" Chris Holmes, ki je ravno dopolnil 31 let, se je po poročanju medijev odločil, da bo od zdaj več časa in energije posvetil svoji družini. Holmes je na omenjenem delovnem mestu delal štiri leta, sodelavci in nadrejeni pa naj bi njegovo odpoved, najverjetneje pa tudi torto, sprejeli pozitivno, še poročajo mediji.

31-letnik je na svojem računu na Twitterju še napisal, da je nad pozitivnim odzivom sodelavcev navdušen. Predstavniki podjetja so v izjavi za javnost zapisali, da mu v prihodnje želijo vse najboljše tako v zasebnem kot tudi v poklicnem življenju.

Eden izmed sodelavcev je ob tem pokomentiral torto: "Njegova pisava je še na torti lepša od moje."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin