Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 9. 2015,
11.30

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

NetPRO nominacije

Sreda, 16. 9. 2015, 11.30

6 let, 6 mesecev

Za nagrade NetPRO nominiranih 38 slovenskih podjetij

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Prvega oktobra bodo prvič podeljene nagrade NetPRO za odličnost in stabilnost v poslovanju. Nominiranih je 44 podjetij, ki jih odlikujejo tako uspešno poslovanje kot dobre poslovne prakse.

Nominiranih 44 podjetij s finančno oceno 90 ali več Organizatorja mednarodne networking konference NetPRO, poslovni asistent bizi.si in Business Intelligence Center, sta objavila izbor 44 nominiranih podjetij. Med finaliste so se na podlagi finančnih podatkov na bizi.si med letoma 2012 in 2014 uvrstila vsa velika, srednja, mala in mikro podjetja, ki se potegujejo za nagrade NetPRO, odlikuje pa jih finančna ocena 90 ali več, nimajo nobene objave na sodiščih in nimajo blokiranega nobenega TRR-ja.

Strokovna komisija bo ocenjevala kakovost poslovnih praks Poslovanje in poslovne prakse petih velikih, 14 srednjih, 12 malih in 13 mikro nominiranih podjetij bo pregledala in ocenila strokovna komisija, ki jo sestavljajo Martin Železnik, pooblaščeni revizor pri Deloitte revizija, Uroš Urbas, odgovorni urednik Planet Siol.net, Mladen Mirko Tepuš, direktor Erste Card, ter Daniela Bervar Kotolenko, direktorica Business Intelligence Centra in partnerica Media Lab. Najboljša tri podjetja znotraj vsake kategorije bodo izbrali na podlagi vpetosti podjetja v slovensko gospodarstvo in širše družbeno okolje, odzivanja na konkurenco in trende znotraj dejavnosti podjetja, rast zaposlenih v podjetju in dodano vrednost na zaposlenega, stabilnost poslovanja in vodstva ter pridobljene certifikate in nagrade.

12 prejemnikov nagrad NetPRO bo znanih prvega oktobra Nagrade NetPRO bodo podelili na večerni gala prireditvi konference NetPRO prvega oktobra ob 20. uri v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons.

Na konferenci NetPRO tudi priložnost za nove poslovne povezave Program konference NetPRO bo udeležencem ponudil priložnost, da osvojijo veščine mreženja v praksi in si z novimi poslovnimi povezavami zagotovijo dolgoročno stabilno poslovanje. Na organiziranem mreženju bodo pridobili vsaj 20 novih poslovnih kontaktov tako iz svoje kot drugih dejavnosti. Prisluhnili bodo lahko tudi priznanim slovenskim menedžerjem, Medeji Lončar, direktorici družbe Siemens, Mateju Potokarju, področnemu direktorju oddelka za storitve in pomoč uporabnikom za Zahodno Evropo pri Microsoftu, Emilu Marinšku, direktorju proizvajalca vodnih postelj Maremico, ter Enzu Smrekarju, višjemu izvršnemu direktorju strateškega poslovnega področja Atlantic Grupe in članu uprave Droge Kolinske.

Vrhunske tuje prakse bosta z njimi delila Peter Baranyi, vodja Laboratorija za raziskave 3DICC na Inštitutu za računalništvo in nadzor na Madžarski akademiji znanosti, ter Mark Turrell, ustanovitelj in direktor strateške in marketinške agencije Orcasci ter soustanovitelj podjetja Imaginatik.

Celoten program konference NetPRO in prijavni obrazec sta na voljo na www.netpro-konferenca.si.

Ne spreglejte