Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 3. 2021,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

Windows 10 Windows Keysoff.com advertorial

Petek, 12. 3. 2021, 7.00

2 meseca, 2 tedna

Pregled Keysoffove tedenske ponudbe: veliki popusti, Windows 10 le za 7,70 €

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Nakupujte ključno programsko opremo po najboljši ceni s Keysoffovo tedensko ponudbo!

Keys Off | Foto:

Napočil je nov teden in spet nas čakata delo ter učenje. Ta teden pa lahko izkoristimo tudi Keysoffovo mega tedensko razprodajo, ki nudi velike popuste na različno programsko opremo. To je varen in ugoden način nakupa programov Windows Pro, Office 2019 in Office 2016 po ugodni ceni, s katerimi zagotavljate produktivnost. Ta teden obogatite z ugodnimi in praktičnimi Microsoftovimi izdelki. Spodaj je še več podrobnosti.

Ta ponudba je časovno in količinsko omejena. Razprodaja se začne zdaj in traja en teden. Ste pripravljeni izkoristiti to časovno omejeno ponudbo?

Postopek nakupa je preprost, na voljo pa je več načinov plačila, seveda z brezplačno dostavo. Vse omenjene akcije in posebni popusti so časovno omejeni in na voljo samo, dokler so na zalogi. Če želite posodobiti svojo računalniško programsko opremo, vsekakor izkoristite eno od akcij.

Če naletite na kakršnokoli težavo ali imate vprašanje, vam bo služba za podporo strankam pomagala z besedami in dejanji 24 ur na dan vse dni v tednu. Samo pošljite e-sporočilo na naslov: service@keysoff.com.

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

  • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, ki je kratica za proizvajalca originalne opreme. Po funkcionalnosti sta enaki.
  • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
  • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
  • Spletna trgovina Keysoff.com prodaja tako imenovane licence OEM.
  • Keysoff.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v enem odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne, in hkrati ponujamo ENOLETNO JAMSTVO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.

Ne spreglejte