Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
4. 6. 2015,
14.42

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Četrtek, 4. 6. 2015, 14.42

6 let, 7 mesecev

Kako lahko vaša blagovna znamka zablesti na Twitterju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Uporabniki z vsega sveta tedensko objavijo več kot 3,5 milijarde tvitov. So med njimi tudi tviti vašega podjetja? O tem, zakaj je pomembna prisotnost na Twitterju, na Diggitu Scott Thwaites.

Povprečen uporabnik zaslon pametnega telefona odklene 110-krat na dan. 320 milijonov svetovnih uporabnikov Twitter uporablja vsaj dvakrat mesečno, od tega jih kar 80 odstotkov do Twitterja dostopa prek mobilnih telefonov. Kako lahko to priljubljeno družbeno omrežje in angažiranost njegovih uporabnikov izkoristijo blagovne znamke, je na Diggitu predstavil Scott Thwaites, vodja Twitterjevih prodajnih partnerstev v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki.

Udeležite se največjega digitalnega izobraževanja v Sloveniji: Preverite program letošnjega digitalnega dogodka. Z nami bodo strokovna imena iz Uberja, LinkedIna, Salesforca, MIndshare, Epica Awards, IAB Europe ... Prijavite se in investirajte v svoje digitalno znanje. Naj bo Diggit vaš digitalni dan. Dobimo se 14. 6. v Ljubljani.  
Diggit | Foto:

Pot do uspeha na Twitterju: redna, premišljena, a zabavna komunikacija Z vzpostavitvijo učinkovitega dialoga s potencialnimi strankami lahko podjetja zagotovijo nove prodajne uspehe. A komunikacija mora biti premišljena, predvsem pa redna. Twitter je družbeno omrežje, na katerega se vračamo večkrat dnevno za nekaj minut. Ciljno občinstvo morajo podjetja zato ujeti v pravem trenutku in vzbuditi njihovo pozornost.

Kako obogatiti 140 znakov? Dati jim morajo zabavne, a uporabne informacije, se odzivati na njihova vprašanja in mnenja. Bolj ko bodo aktivni in atraktivni, več možnosti imajo, da njihova blagovna znamka postane prepoznavna tudi na tem družbenem omrežju. Ker so sporočila na Twitterju lahko dolga le 140 znakov, morajo podjetja dobro izkoriščati nove aplikacije, ki se povezujejo s Twitterjem. Fotografije, videi, povezave naj dopolnjujejo kratko sporočilo.

Ne spreglejte