Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
30. 6. 2024,
9.06

Osveženo pred

2 dneva, 11 ur

Vsebino omogoča HONOR D.O.O.

Natisni članek

noad kamera fotografija pametni telefon Honor advertorial

Nedelja, 30. 6. 2024, 9.06

2 dneva, 11 ur

Najzmogljivejši pametni telefon proizvajalca HONOR

Je to vrhunski telefon z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno?

Vsebino omogoča HONOR D.O.O.

Pametni telefoni znamke HONOR postajajo vse priljubljenejši tudi med slovenskimi uporabniki, z njihovo najnovejšo pridobitvijo pa se zdi, da bo ta trend le še naraščal. Pametni telefon HONOR Magic6 Pro ne skriva svojih ambicij za uvrstitev na sam vrh premijskih telefonov, gotovo pa velja za enega najopaznejših paradnih pametnih telefonov Android tega leta. Najnovejša vodilna serija HONOR Magic6 poleg vrhunske kamere izstopa tudi zaradi drugih lastnosti.

Honor | Foto: Arhiv ponudnika Foto: Arhiv ponudnika

Tudi z zmogljivim procesorjem in napredno tehnologijo zaslona ter izjemno uporabniško izkušnjo. Gledano v celoti HONOR Magic6 Pro ponuja številne privlačne in uporabniku prilagojene funkcije, ki jih poganja umetna inteligenca. HONOR s telefonom HONOR Magic6 Pro ponuja izjemno napravo, ki jo lahko po kakovosti postavimo tudi ob bok najmočnejšim konkurentom. S pomembno prednostjo – ceno, ki je v primerjavi s tekmeci v tem razredu nižja. Zelo pomembna prednost in dejavnik za potrošnika, kajne?

HONOR je s pametnim telefonom HONOR Magic6 Pro s številnimi funkcionalnostmi na novo definiral standarde v segmentu visokokakovostnih pametnih telefonov. To, da gre v primeru pametnega telefona HONOR Magic6 Pro za izjemno napravo, je potrdil tudi letošnji sejem Mobile World Congress v Barceloni. Tam je HONOR Magic6 Pro prejel naziv enega najprivlačnejših Androidovih paradnih modelov, ki so na voljo letos. Obenem je HONOR Magic6 Pro prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK 2024 podelil pet zlatih oznak ter se odlikuje v vseh segmentih z vrhunsko zadnjo kamero in kamero za selfije, poglobljeno zvočno izkušnjo, živahnim zaslonom ter dolgotrajno baterijo. Dosežki dokazujejo, da je HONOR uspel velik napredek in da je vztrajno zavezan inovacijam pri izkoriščanju vrhunske tehnologije za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Trenutno daleč najzmogljivejši pametni telefon proizvajalca HONOR je v Sloveniji na voljo od letošnje pomladi. Pametni telefon HONOR Magic6 Pro je v črni in zeleni barvi (barva je odvisna od razpoložljivosti na trgu) na voljo pri vseh večjih mobilnih ponudnikih po priporočeni maloprodajni ceni 1299 evrov.

Revolucionarna kamera s tehnologijo umetne inteligence

Velika večina uporabnikov pri vrhunskih telefonih v prvi vrsti ceni predvsem dobro kamero. In kot smo pri najkakovostnejših telefonih vajeni že več let, je eden izmed poudarkov tega telefona fotografija, kjer je HONOR s pametnim telefonom HONOR Magic6 Pro  storil velik korak naprej. HONOR v zadnjih letih nenehno izboljšuje uporabnost, kakovost in izkušnjo mobilne fotografije. Kako? Predvsem s krepitvijo umetne inteligence in optične tehnologije. HONOR Magic6 Pro ima kamero, ki pomeni prelomnico v številnih pogledih, saj zagotavlja fotografsko izkušnjo, ki je primerljiva s profesionalnimi fotoaparati. Tudi zaradi tega HONOR Magic6 Pro ne skriva svojih ambicij za uvrstitev na vrh visokokakovostnih telefonov. Sistem (zadnjih) kamer na pametnem telefonu HONOR Magic6 Pro je poimenovan HONOR Falcon, združuje pa glavno (širokokotno) in ultraširoko kamero ter teleobjektiv, ki slonijo na močnih specifikacijah in umetni inteligenci. Sistem kamere HONOR Falcon omogoča hitro fotografiranje v celotnem razponu goriščne točke ter v različnih scenarijih, pri kameri pa velja omeniti tudi napredne senzorje HDR LOFIC in sistem samodejnega ostrenja LiDAR Matrix.

Honor | Foto: Arhiv ponudnika Foto: Arhiv ponudnika Pomembna prednost telefona HONOR Magic6 Pro je, da bo za odlično fotografijo veliko stvari znal postoriti sam, tudi brez strokovnega znanja uporabnika o fotografiji. Preprosto izberite pravi objektiv, vklopite želene funkcije, usmerite kamero in v galerijo se bo shranil vam ljub spomin. HONOR Magic6 Pro bo z različnimi funkcionalnostmi poskrbel, da bodo fotografije zares vrhunske. Jasno, tudi tisti, ki želijo s kamero pametnega telefona lastnoročno iztisniti maksimum, bodo v primeru telefona HONOR Magic6 Pro prišli na svoj račun. HONOR Magic6 Pro  zagotovo ima velik fotografski potencial, ki zna zadovoljiti potrebe in zahteve še tako profesionalnih fotografov. S prelomnimi inovacijami v zmogljivostih zaznavanja gibanja HONOR AI serija HONOR Magic6 uporabnikom omogoča osupljivo zajemanje trenutkov. Vsekakor velja omeniti, da kamera telefona HONOR Magic6 Pro posebej izstopa na področju športne fotografije, z izboljšano hitrostjo fotografiranja ter jasnejšimi slikami, tudi zaradi napredka na področju umetne inteligence.

Vseprisotna umetna inteligenca

HONOR Magic6 Pro se ponaša z najnovejšim operacijskim sistemom MagicOS 8.0, ki temelji na sistemu Android 14 ter uporabnikom zagotavlja brezhibne in inteligentne izkušnje. Poleg kamere novi paradni konj globalne tehnološke znamke HONOR tudi na druge načine kaže, kako lahko lahko umetna inteligenca na pametnih telefonih olajša in spremeni vsakdanje življenje uporabnikov. Pri telefonu HONOR Magic6 Pro izstopa predvsem funkcija Magic Portal, ki uporablja moč umetne inteligence. Magic Portal predstavlja napredno funkcijo, ki izboljšuje povezljivost in integracijo med različnimi napravami ter uporabnikom omogoča večjo produktivnost in udobje. Gre za povsem novo funkcijo za interakcijo z uporabniki v sistemu MagicOS 8.0, ki je v tem smislu na trgu tudi edinstvena.

Magic Portal spretno izkorišča moč umetne inteligence za razumevanje sporočil in vedenja uporabnikov. Na podlagi tega razumevanja naprava uporabnike usmerja k ustreznim sistemskim aplikacijam. Magic Portal tako na nov in revolucionaren način spreminja dostop do aplikacij in komunikacijo z njimi, s čimer zagotavlja intuitivno in prilagojeno uporabniško izkušnjo. Magic Portal prepozna uporabnikovo namero, poda natančna priporočila za naslednje korake ter s tem prihrani čas s povezovanjem do sto aplikacij prek različnih scenarijev za različne potrebe.

Omeniti velja tudi inovativno funkcijo Magic Capsule, ki nudi multimodalno interakcijo prek zaslona na dotik ter hiter in priročen dostop do ustreznih informacij.

Napredne zaslonske funkcije in zmogljiva baterija

Številne napredne zaslonske funkcije naredijo HONOR Magic 6 Pro zelo prilagodljiv in uporabniku prijazen pametni telefon, ki ponuja vrhunsko vizualno izkušnjo in številne možnosti za prilagajanje zaslona glede na potrebe uporabnika. Dodatno je pametni telefon HONOR Magic6 Pro opremljen z najodpornejšim zaslonskim steklom v industriji, katerega odpornost potrjuje tudi certifikat SGS s petimi zvezdicami. Kot nadgradnjo svoje vzdržljivosti ima HONOR Magic6 Pro vodilni 6,8-palčni zaslon LTPO Eye Comfort2 z nizko porabo energije v industriji. Ta zagotavlja izjemno izkušnjo gledanja, hkrati pa daje prednost dobremu počutju uporabnika z vrsto inovacij, osredotočenih na človeka.

Honor | Foto: Arhiv ponudnika Foto: Arhiv ponudnika

HONOR Magic6 Pro je tudi prvi pametni telefon (zunaj kitajskega tržišča), ki uporablja inovativno silikonsko-ogljikovo baterijo. Raziskovalci pravijo, da ima ta baterija manjši vpliv na okolje in manjše tveganje za pregrevanje v primerjavi z litij-ionskimi baterijami, ki se uporabljajo v večini današnjih telefonov. HONOR je s telefonom HONOR Magic6 Pro dokazal, da se še kako zaveda vse večjega pomena življenjske dobe baterije. Večja kapaciteta in učinkovitejši čip v prvi vrsti vplivata na avtonomijo baterije, ki je izredno dobra. Dobro je poskrbljeno tudi za hitro polnjenje. 

Sodelujte v fotonatečaju HONOR Magic Moments Awards 2024

Kamere na pametnih telefonih so v zadnjem desetletju doživele neverjeten napredek (HONOR Magic6 Pro je izjemen dokaz za to), kar uporabnikom po vsem svetu omogoča, da zajamejo visokokakovostne fotografije trenutkov, ki tako ali drugače zaznamujejo naše življenje. Zdaj imate priložnost, da se s svojo spretnostjo pri ustvarjanju fotografij s pametnim telefonom potegujete za mikavne nagrade. S sodelovanjem v fotonatečaju HONOR Magic Moments Awards 2024 lahko osvojite katero od 59 bogatih nagrad, tudi vrhunski pametni telefon HONOR Magic6 Pro.

Natečaj traja od 6. aprila do 6. avgusta. Unikatne fotografije lahko naložite prek uradne spletne strani natečaja, v nagradni igri pa lahko sodelujete tudi z objavo fotografij na družbenih omrežjih s hashtagom #HONORMagicMoments. Zmagovalci bodo objavljeni septembra.

Praznovanje umetnosti fotografije s pametnim telefonom

Globalna tehnološka znamka HONOR tudi letos organizira že četrti svetovni natečaj v mobilni fotografiji HONOR Magic Moments Awards 2024, ki v svojem bistvu praznuje umetnost fotografije s pametnim telefonom. Fotografski natečaj uporabnike spodbuja k zajemanju trenutkov s pomočjo pametnih telefonov, in sicer v šestih kategorijah: krajinska fotografija, portreti, hitre fotografije, videovsebine, skupinske fotografije in drugo.

Ustvarjalci so natečaj HONOR Magic Moments Awards predstavili leta 2021 z namenom ustvarjanja globalne mobilne platforme za izmenjavo fotografij. Pomemben vsebinski podton pa je pomenila tudi spodbuda uporabnikom k izražanju ustvarjalnosti na enaki platformi za vse – pa naj gre za profesionalne fotografe ali vsakdanje uporabnike pametnih telefonov. Natečaj je hitro vzbudil pozornost širše javnosti in iz leta v leto nadgrajeval svojo zgodbo ter beležil ogromno prijav uporabnikov z vsega sveta.

Honor | Foto: Arhiv ponudnika Foto: Arhiv ponudnika

Bogat nagradni sklad: fotografije bodo ocenjevali priznani veterani industrije

Zmagovalce bodo izbrali fotografski strokovnjaki z vsega sveta, ki pokrivajo različna področja fotografije. Pri ocenjevanju najosupljivejših, visokokakovostnih del bodo v prvi vrsti pozorni na različne tehnične vidike izbrane fotografije, izražanje, tako ali drugače pa bodo pri pregledu del združili obsežno znanje in strokovnost.

S sodelovanjem v natečaju imate priložnost osvojiti nagrade v vrednosti do 15 tisoč dolarjev (13.784 evrov) iz skupnega nagradnega sklada, ki presega sto tisoč dolarjev. Fotograf leta bo bogatejši za 15 tisoč dolarjev, nagrade pa bodo podelili tudi za prva tri mesta v vsaki kategoriji – pet tisoč dolarjev (4600 evrov) za prvouvrščenega, tri tisoč dolarjev (2761 evrov) za drugouvrščenega in tisoč dolarjev (920 evrov) za tretjeuvrščenega. Bo pa obenem izbranih tudi 20 najboljših za nagrado za priporočilo in nagrado za odličnost ne glede na kategorije, pri tem pa bodo zmagovalci prejeli najnovejše izdelke serije HONOR in tudi najnovejši vrhunski telefon HONOR Magic6 Pro.

Ne spreglejte