Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
23. 9. 2023,
12.41

Osveženo pred

7 mesecev, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

pametni telefon anketa pametna ura Huawei PR članek

Sobota, 23. 9. 2023, 12.41

7 mesecev, 1 teden

Huawei raziskuje: 14 vprašanj za boljše razumevanje trenutnih in bodočih lastnikov nosljivih pametnih naprav

Oglasno sporočilo

Nosljive digitalne naprave postajajo vse bolj priljubljene med uporabniki, saj ponujajo številne funkcije za spremljanje zdravja in omogočajo vsestransko povezljivost. Poleg tega so lahko privlačna kombinacija elegantnega oblikovanja in tehnologije.

Ocean_Huawei Watch Ultimate_1080x1080 | Foto: Huawei Foto: Huawei

Ti nadvse uporabni pametni pomočniki postajajo nepogrešljiv del našega vsakdana. S svojimi senzorji beležijo parametre, ki jih nato sinhronizirajo s pametnimi telefoni prek brezžičnih povezav. Vendar pa niso zgolj zbiralci podatkov, temveč tudi orodja, ki nas usmerjajo k doseganju pomembnih ciljev, kot so vzdrževanje kondicije, pridobivanje mišične mase, zniževanje stresa, izboljšanje kakovosti spanca in še veliko več. Med drugim nam omogočajo številne priročne funkcionalnosti, vključno s klicanjem, hitrim odzivom na sporočila, poslušanjem glasbe in preverjanjem vremena.

Že čez nekaj dni v Barceloni nestrpno pričakujemo predstavitev nove serije pametnih ur Huawei Watch GT.

Two Modes for Long Battery life 1 | Foto: Huawei Foto: Huawei

Kliknite tukaj, odgovorite na nekaj vprašanj in bolje bomo spoznali razloge za nakup pametne nosljive naprave.

Izbira prave pametne nosljive naprave med številnimi možnostmi na trgu je lahko zahtevna naloga. Pri nakupu je ključno upoštevati več dejavnikov ter razmisliti o svojih individualnih potrebah in željah. Cena, povezljivost, vzdržljivost, videz in življenjska doba baterije so vse pomembne lastnosti, ki vplivajo na izbiro.

logoproduct_1080x1920px_vertical.jpg copy 5-1 | Foto: Huawei Foto: Huawei

Nosljive naprave Huawei združujejo vse lastnosti, ki jih pričakujemo od vrhunskih digitalnih pripomočkov - udobje nošenja, estetski videz, obsežne funkcionalnosti in prvovrstno kakovost.

Huawei bo to jesen predstavil novo serijo nosljivih naprav, nas pa zanima, kako se pri nakupu teh pametnih digitalnih pomočnikov odločate slovenski kupci in kaj vas najbolj pritegne.

V nadaljevanju vas zato vljudno vabimo, da sodelujete in odgovorite na 14 vprašanj, kar nam bo omogočilo globlji vpogled v to, zakaj se ljudje odločajo za nakup nosljivih naprav in kaj jim predstavlja največjo vrednost.

Yacht_Huawei Watch Ultimate_1080x1080 | Foto: Huawei Foto: Huawei

Kliknite tukaj in nam pomagajte spoznati glavne razloge za nakup pametne naprave.

Naročnik oglasnega sporočila je HUAWEI. 

Ne spreglejte