Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 8. 2018,
13.45

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,16

Natisni članek

nesreča nesreča

Ponedeljek, 20. 8. 2018, 13.45

5 let, 8 mesecev

V Sežani je smetar povozil 83-letnika

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,16
Policija slika | Foto Ana Kovač

Foto: Ana Kovač

V Sežani je danes malo pred pol deveto uro prišlo do prometne nesreče s smrtnim izidom. 35-letni voznik tovornega vozila komunalnega podjetja je med speljevanjem spregledal pešca, ki je stopil pred vozilo in ga povozil. 83-letni domačin je na kraju nesreče umrl. Opiti Italijan pa je v petek trčil v tri parkirana vozila in napadel policiste.

Delavci komunalnega podjetja so zjutraj na Ulici Ivana Turšiča pobirali smeti. Ko sta delavca končala s pobiranjem smeti in stopila na stopnico zadaj, je voznik speljal, pri tem pa spregledal 83-letnika, ki je stopil neposredno pred vozilo.

Opiti Italijan trčil v tri vozila in napadel lastnika

S koprske policijske uprave pa sporočajo še o napadu na Izolčana, ki se je zgodil v petek zvečer. 52-letni državljan Italije je v Izoli poskušal parkirati med dve vozili. Med vzvratno vožnjo je trčil v eno izmed njih, ko pa je zapeljal naprej, je trčil še v drugo.

Eden izmed domačinov je opazil, da mu je Italijan poškodoval vozilo in ga je poskušal ustaviti, a ga voznik ni upošteval. Izvlekel je telefon, da bi voznika fotografiral, ta pa je v odgovor zapeljal proti njemu. Izolčan je še pravočasno odskočil, Italijan pa je zadel še tretje parkirano vozilo in odpeljal. Kmalu se je vrnil in znova zapeljal proti Izolčanu, a je ta zopet odskočil.

Avtomoto Rušenje cestninskih postaj: promet na Torovem še nikoli tako tekoč #video

Po prihodu policistov se je voznik še enkrat vrnil in tokrat zapeljal proti policistom, a se je na njihov ukaz ustavil. Zoper njega so policisti nato uporabili prisilna sredstva, odrejen je bil tudi alkotest, ki je pokazal 0,61 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Policija je odredila pridržanje, sledita še obdolžilni predlog in kazenska ovadba, so sporočili iz PU Koper.

Ne spreglejte