Tovornjak z avtoceste zdrsnil na cesto, voznik umrl #foto

V Ljubljani se je pri razcepu Kozarje zgodila prometna nesreča. Tovorno vozilo je zdrsnilo z avtoceste pri Dolgem mostu na Tržaško cesto. Voznik tovornjaka je v nesreči izgubil življenje. Na mestni vpadnici je zaradi nesreče oviran promet.

Foto: Siol.net

Foto: Siol.net

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je po do zdaj zbranih informacijah voznik tovornjaka vozil po avtocesti iz smeri Brezovice proti razcepu Kozarje. Na nadvozu čez Tržaško cesto naj bi dohitel počasi premikajočo se kolono vozil ter kljub zaviranju trčil v zadnji del osebnega vozila v koloni. Nato je izgubil oblast nad vozilom, ki se je prevrnilo ter zdrsnilo z vozišča. Pri tem je vozilo prebilo zaščitno ograjo in obstalo na brežini.

Voznik tovornega vozila se je tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče. Drugih poškodovanih ni, so še zapisali. Policisti so kraj nesreče zavarovali, ogled in zbiranje informacij pa medtem še potekata.

Zaradi prometne nesreče je na primorski avtocesti pred razcepom Kozarje proti Ljubljani zaprt vozni pas, zaprt je tudi uvoz Brezovica proti Ljubljani. Nastal je več kilometrov dolg zastoj, poroča prometno-informacijski center.

Voznike, ki vozijo v nasprotni smeri, opozarjajo, naj si ne ogledujejo prometne nesreče, saj s tem povzročajo zastoje.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano