Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
3. 5. 2022,
8.36

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

strešna okna dom okna Wienerberger PR članek

Torek, 3. 5. 2022, 8.36

1 leto, 11 mesecev

Strešna okna – spremenite mansardo v prijeten dom

Oglasno sporočilo

Ali tudi vi razmišljate o svetli dnevni sobi, romantičnih strešnih oknih v spalnici, navdihujočih pogledih iz domačega kabineta? Sodobno stavbno pohištvo omogoča visok izkoristek potenciala tako pri prenovah kot pri novogradnjah. Strešna okna v nas zbujajo prijetne občutke: poleg toplega, svetlega in svežega prostora nam namreč omogočajo tudi čudovit pogled navzven. Preverite tudi možnosti subvencij Eko sklada za zunanje stavbno pohištvo (kamor spadajo tudi okna), kjer so na voljo subvencije v 100 % vrednosti naložbe z odplačilno dobo do 10 let. Tondach asortiman strešnih oken je zelo širok in raznolik ter predstavlja popolno rešitev za kakršnokoli situacijo.

Tondach | Foto:

Preverite 5 kontrolnih točk za izbor pravih strateških oken

Kateri model strešnega okna izbrati?

Stavbno pohištvo ima tako funkcijske kot oblikovne parametre. Zagotovo je končni izgled ter ujemanje strešnega okna z zasnovo vaše notranjosti in zunanjosti pomembno, vendar to ni najpomembnejši vidik izbire strešnega okna. Največjo pozornost je treba nameniti kakovosti in kompatibilnosti oken s celotno streho – ob izbiri celovitih strešnih sistemov Tondach in glavnih adutov  –Tondach strešnikov, oken in sistemske opreme – je skrb za varno in trajno pokrivalo vašega doma odveč. Strešna okna Tondach so primerna tako za novogradnje kot prenove domov in nadgradnjo mansardnih stanovanj. Za energetsko učinkovitost skrbi troslojna zasteklitev, ki v zimskih mesecih preprečuje vstop mraza in povečuje energetsko učinkovitost našega doma. Okna Tondach ob tem ščitijo tudi pred zunanjim hrupom, nudijo nadstandardno zvočno izolacijo, poleti pa prostor ščitijo pred sončno svetlobo in vročino.

Koliko dnevne svetlobe potrebujete?

Strokovnjaki se strinjajo, da je popolno, če površina strešnih oken znaša približno 15 do 20 odstotkov površine tal v prostoru. Ob tem je pomembno tudi zračno tesnjenje oken, ki odločilno vpliva na energetsko učinkovitost in s tem tudi na varnost in udobje bivanja. Tondach je vodilni ponudnik tudi na področju garancije, saj ponuja 10 let garancije za strukturo oken in 20 let garancije za stekla.

Tondach | Foto:

Kakšna stekla izbrati?

Tondach troslojna stekla zagotavljajo visoko stopnjo energetske učinkovitosti ter nižjo stopnjo izgube toplote, kar prinaša velike energetske in finančne prihranke. Izberite strešna okna, ki zagotavljajo dovolj prostora nad glavami, imajo lepljeno steklo s plastično membrano med dvema slojema stekla, ki varuje pred poškodbami v primeru razbitja stekla.

Preverite naklon strehe in izberite pravo strešno okno

Znamka strešnih oken Tondach je v celoti kompatibilna s strešniki Tondach in skupaj s sistemsko opremo tvori kakovostne, trajne in celovite Tondach strešne sisteme.

Kakšno zaščito uporabiti pred soncem in vročino?

Idealna zaščita pred soncem, dežjem in drugimi vremenskimi pojavi so sodobne rolete, ki povečujejo varnost in udobje bivanja. Daljinsko upravljanje solarnih ali električnih rolet bo polepšalo vaša jutra in večere, ko boste količino svetlobe v prostoru lahko uravnali kar iz udobja vaše postelje.  

Tondach | Foto:


Naročnik oglasne vsebine je Wienerberger.

Ne spreglejte