Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
24. 10. 2019,
11.52

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Marlesova lesena okna ALU LES okna okna PR članek

Četrtek, 24. 10. 2019, 11.52

4 leta, 5 mesecev

Okna za vsak dom - lesena in ALU LES okna za visoko kakovost bivanja

Oglasno sporočilo

Okna so več kot le pogled v svet. So izjemno pomemben arhitekturni element, ki vpliva na zunanji videz objekta in prav tako na notranji prostor. V bivalne prostore vnašajo svetlobo, so pomemben del toplotne izolacije in zvočne prehodnosti. Katera okna izbrati je tako vprašanje, ki terja kar nekaj razmisleka. Če želite živeti v sožitju z naravo in prisegate na naravne materiale, predlagamo, da izberete lesena okna.

Okna Marles | Foto:

Ta so danes že zelo tehnološko dovršena in imajo odlične specifike. Izvrstna lesena okna in ALU LES okna ponuja Marles PSP, d. o. o., eno od najstarejših in najuspešnejših slovenskih podjetij, ki ga stranke iz različnih krajev cenijo že desetletja. Njihova okna visoko uvrščajo tudi številne neodvisne institucije. Vsa okna so izdelana po meri in željah posameznega kupca.

Prisegajo na kakovostna lesena okna

Marlesova lesena okna so brez konkurence, saj zagotavljajo zdravo okolje in domu dajejo toplino. So tudi trajnostna rešitev, imajo namreč minimalni vpliv na okolje. Les je naravni material in tako vedno unikaten. Prilega se tako k modernim gradnjam kot k tradicionalnim slovenskim domovom. Poleg naštetega so moderna lesena okna tudi vodoodporna, ponujajo dobro toplotno izolativnost in mehansko odpornost. S primernim vzdrževanjem imajo dolgo življenjsko dobo.

Barvna karta lesnih oken je pri Marles PSP, d. o. o., zelo pestra. Na voljo imate okna iz različnih vrst lesa, kot so smreka, macesen, hrast in meranti. Okna izdelujejo iz dolžinsko nespojenega lesa. Narejena so zelo natančno, po njihovih strogih merilih. Vse to zagotavlja, da dobite lesena okna najvišje kakovosti, na katera ste lahko ponosni.

Okna Marles | Foto:

Odlična izbira in hkrati najnovejši trend so sodobna ALU LES okna

Če lesenim oknom dodamo ALU masko, dobimo tako imenovana ALU LES okna. Lahko bi rekli, da dobite združene najboljše lastnosti obeh materialov. Velika prednost pri izbiri teh oken je preprosto čiščenje in zares minimalno vzdrževanje. ALU LES okna pomenijo zanesljivo zaščito pred UV-žarki in so odpornejša na različne vremenske pogoje. Gre za najmodernejša okna, ki so zelo primerna tudi za nove, energijsko varčne objekte. Katera okna izbrati - lesena ali ALU LES - boste lažje ugotovili s pomočjo strokovnjakov, zato se ne bojte za nasvet vprašati tistih, ki imajo največ izkušenj.

Katera okna izbrati za svoj dom, da bodo najbolj primerna?

Kar nekaj je dejavnikov, ki vplivajo na izbiro oken. Med najbolj očitnimi sta seveda videz in pa proračun, ki vam je na razpolago. Zelo pomemben kriterij je tudi, ali jih nameravate vgraditi v že obstoječi objekt ali v novogradnjo. Že narejena izolacija ima veliko vlogo. Sicer pa je tako za lesena kot ALU LES okna mogoča ogromna izbira vrst lesa in barvnih odtenkov. V podjetju Marles PSP so prepričani, da lahko najdejo ustrezno rešitev in ugodijo željam najzahtevnejših kupcev.

Okna se lahko odpirajo na stežaj in na zračenje, za kar poskrbi primerno okovje. Moderne tehnologije omogočajo tudi nadgradnjo z daljinskim upravljanjem, časovno omejenim zračenjem, samodejnim zračenjem, z intervali zračenja in podobno. Vse to na daljavo prek aplikacije. S protivlomno zaščito so v Marlesu poskrbeli tudi za varnost. Za udobno in sproščeno bivanje je ta nujna. Njihova okna dosegajo visoko stopnjo zaščite proti poškodbam in vlomu, vse do standarda RC2.

Okna po meri

V podjetju Marles PSP, d. o. o., se ponašajo z možnostjo popolne prilagoditve vašim željam in potrebam. Vsa okna so narejena po meri, kot jo želite. To ne pomeni le velikosti po meri, ampak tudi prilagojeno debelino, vrsto lesa ali kombinacijo različnih vrst. Na voljo so za vse vaše želje in se bodo po najboljših močeh potrudili, da dobite svoja sanjska okna.

Za vse tiste, ki ste privrženci klasike ali modernih linij, pa priporočajo, da si ogledajo njihovi liniji Natur in Elegant, lahko prek spletnega kataloga ali pa osebno v katerem od salonov v Limbušu in v Ljubljani. Preverite natančne podatke o obliki oken, njihovem okovju, steklu, barvni karti lesa in različnih mogočih izvedbah ter izberite svoje favorite. Nato vam bodo pomagali do najboljše izbire za vaš dom.

Okna Marles | Foto:

Zagotavljanje visokih standardov pri izdelavi in vgradnji oken

Da lahko ponudijo tako dobra okna, pri Marlesu težijo k visokemu nadzoru nad izdelavo, pomembno pa je seveda tudi, da so okna kakovostno vgrajena. Pri izdelavi uporabljajo najboljše materiale in sodobne postopke, ki veljajo za najboljše ne le v Sloveniji, ampak tudi med evropskimi proizvajalci. Pozornost dajejo varovanju okolja in varčevanju z energijo. Lesena okna niso stvar preteklosti, ampak vedno aktualna izbira, ki se čedalje bolj kaže tudi kot trajnostna rešitev za prihodnost. Posamezniki, ki zahtevajo visoke standarde za bivanje in si delijo Marlesove vrednote, bodo v tem podjetju zagotovo našli spoštovanja vrednega partnerja.


Naročnik oglasne vsebine je VSI.SI, D. O. O.

Ne spreglejte