Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 6. 2021,
13.25

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Daikin

Natisni članek

advertorial vročina poletje Daikin nagradna igra klimatska naprava

Četrtek, 17. 6. 2021, 13.25

2 meseca, 1 teden

Velika nagradna igra: pošlji nasmeh in osvoji klimatsko napravo

Vsebino omogoča Daikin

Prevroče poletje, ki se napoveduje že ta konec tedna, lahko preživite tudi v ohlajenem udobju svojega doma. Prava rešitev je na dosegu roke. Sodelujte v nagradni igri in klimatska naprava Daikin bo vaša!

nasmeh ženska | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Sodelujte v veliki nagradni igri. Podarjamo klimatsko napravo Daikin.

Klimatska naprava je v času visokih poletnih temperatur postala obvezna oprema vsakega doma, pisarne, trgovine, lokala, počitniške hišice in stanovanja. Prvi vročinski val je že tu, a to je šele eden od številnih, ki si bodo sledili še vse poletje. Podnebne spremembe, ki vplivajo tudi na naš način življenja, botrujejo temu, da poletja niso več to, kar so včasih bila. Zdaj se soočamo s temperaturnimi ekstremi, ki se bodo z leti samo še stopnjevali. Zato se moramo pripraviti in investirati v vrhunsko klimatsko napravo, da bomo lahko uživali v peklenskih poletnih dneh.

Daikin | Foto:

Žgoče sonce že narekuje naš vsakodnevni ritem. Radi bi uživali v vročih temperaturah in se predajali ležernim dnevom, a kaj ko so naše misli usmerjene samo še v to, kako bomo preživeli to vročino. Nekateri si pomagajo z zračenjem in zastiranjem oken zgodaj zjutraj, drugi se raje umaknejo v senco nekam zunaj, kar ni vedno najpriročnejša rešitev. Najbolj "zviti" pa se oborožijo s pravo klimatsko napravo, ki poletne temperature naredi znosnejše, zato da lahko doma še vedno počnemo vse, kar nas veseli, in nas pri tem ne ovirajo previsoke temperature v prostoru. Pri ljudeh, ki zaradi zdravja težko prenašajo vročino, je klimatska naprava skoraj nujna oprema v poletnih mesecih.

Še nimate klimatske naprave? Potem je zadnji čas, da še pred vrhuncem poletne sezone namestite klimatsko napravo, ki vas bo hladila letos.

Daikin | Foto:

Daikin | Foto: En nasmeh in klimatska naprava je lahko vaša

Daikin naprave so to poletje tu, da vam prinesejo nasmeh na obraz!

Kako sodelujem v nagradni igri? Vse, kar morate narediti, je to, da se nasmehnete in SMILEY aplikacija na spletni strani Daikin bo izmerila vaš nasmeh ter oblikovala super Daikin vizual.

 

Bogat nagradni sklad

V nagradnem skladu so bogate nagrade. Med vsemi, ki bodo poslali svoj nasmeh, bodo izžrebali 17 nagrajencev, ki se bodo potegovali za:

eno klimatsko napravo Daikin Perfera,

dve klimatski napravi Daikin Sensira,

štiri Bluetooth naglavne slušalke Daikin,

deset skodelic Daikin.

Sodelujte v nagradni igri. KLIKNITE TUKAJ.

Aplikacija, ki izmeri vaš nasmeh

Aplikacija Smiley je povsem preprosta in deluje brez namestitve. Do nagrade pridete v štirih enostavnih korakih:

  1. Vpišite svoje ime.
  2. Določite idealno temperaturo.
  3. Naložite fotografijo, na kateri ste nasmejani.
  4. Izpolnite obrazec.

Žrebanje bo septembra 2021.

Klimatska oprema po meri

Daikin klime | Foto:

Ni vseeno, kakšno klimatsko napravo namestimo v svoj dom. Daikin ponuja najširši izbor rešitev klimatiziranja zraka, za kar najbolj učinkovito hlajenje ali ogrevanje vašega doma. Z asistentom za izbiro rešitev poiščite idealno klimatsko napravo prav po vaši meri.

Daikin ponuja naprave za centralno ogrevanje in klimatiziranje zraka ter pametne krmilne sisteme in možnost solarnih sistemov. Za vsak prostor v vašem domu imajo na voljo ustrezno rešitev.

UPORABITE ISKALNIK KLIMATSKIH REŠITEV

Daikin | Foto:

Kako med najrazličnejšimi možnostmi poiskati pravo klimatsko napravo? Vedeti moramo, koliko prostorov želimo klimatizirati, saj je za izbiro klimatske naprave treba upoštevati velikost prostora. Izbiramo lahko med enojno enoto split ali večdelnim deljenim sistemom.

Premisliti moramo, kje naj bodo enote nameščene. Sestavimo si seznam prostorov in sten, na katere želimo namestiti enote. Višina prostora in velikost sobe v kvadratnih metrih določata moč klimatske naprave. Na primerno moč vplivajo tudi drugi dejavniki, kot so lega prostora in steklene površine. Za učinkovitejšo gradnjo moramo določiti razdaljo med zunanjo in notranjo enoto. Krajša razdalja pomeni lažjo in učinkovitejšo vgradnjo. Klimatsko napravo lahko uporabljamo za gretje in hlajenje, lahko ima vgrajen alergeni filter, vlažilec in tedenski urnik delovanja, lahko jo tudi nadziramo prek spletnega programa Daikin Controller.

Vsi ti parametri vplivajo na to, katero klimatsko napravo bomo izbrali za svoj dom.

Več o klimatskih napravah Daikin:

Daikin klime
Trendi Kaj je pomembno za zdrav življenjski slog?
vlaga plesen
Trendi Čist zrak za vaš zdrav življenjski slog
sprostitev, sproščanje, počitek
Trendi Prava izbira klime še pred poletjem
Tina Božičnik Daikin
Trendi Kakovost zraka v zaprtih prostorih vpliva na dolgoročno kakovost našega življenja!
Ne spreglejte