SiolNET. Dom Oprema in dekor
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Spalnica, ki je videti kot hiška na drevesu

0,15

termometer

Hiška v hiši je izhodišče zasnove stanovanja v Rimu, kjer so spalnico umestili v strukturo, ki posnema hiške na drevesu.

V dvignjeni prostor so umestili spalnico, ki je dostopna po stopnicah iz bivalnega prostora (foto: http://www.mdaa.it). V dvignjeni prostor so umestili spalnico, ki je dostopna po stopnicah iz bivalnega prostora (foto: http://www.mdaa.it). Sodobno razkošno domovanje je nastalo v nekdanji konjušnici, kjer stropi v najvišjih delih merijo tudi do deset metrov (http://www.mdaa.it). Sodobno razkošno domovanje je nastalo v nekdanji konjušnici, kjer stropi v najvišjih delih merijo tudi do deset metrov (http://www.mdaa.it).

Vzpenjajoča se struktura, narejena iz črnega jekla, v kateri sta poleg spalnice tudi garderobna soba in kopalnica, se opira na masiven lesen strop (http://www.mdaa.it). Vzpenjajoča se struktura, narejena iz črnega jekla, v kateri sta poleg spalnice tudi garderobna soba in kopalnica, se opira na masiven lesen strop (http://www.mdaa.it). Modna oblikovalca v svojem domu nista želela postavitve izključno znanih oblikovalskih kosov. Modna oblikovalca v svojem domu nista želela postavitve izključno znanih oblikovalskih kosov.

Zasnova notranjih prostorov je bila na lanskem mednarodnem festivalu interjerjev World Festival of Interiors v kategoriji domovanj tudi zmagovalka (www.youtube.com). Zasnova notranjih prostorov je bila na lanskem mednarodnem festivalu interjerjev World Festival of Interiors v kategoriji domovanj tudi zmagovalka (www.youtube.com).

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin