Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 10. 2013,
13.22

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

noč čarovnic zabava duhovi

Torek, 29. 10. 2013, 13.22

6 let, 1 mesec

Priredite najboljšo zabavo za noč čarovnic

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Pri organizaciji čarovniške zabave morate misliti predvsem na dvoje: na učinkovit strašljiv ambient ter na primerno strašljivo jedačo in pijačo

Nepričakovano in premišljeno okrašen prostor zabave je prvi korak k temu, da bodo vaši gostje o njej še dolgo govorili kot o najboljši zabavi, na kateri so bili. Vse se lahko začne že teden pred dnevom D, ko gostom razpošljete vabila. Ta naj nakazujejo temo zabave, na njem pa naj bo zapisano tudi to, ali gre za zabavo v maskah. Potrudite se, vabila pošljite po pošt, zaprta v črne kuverte in okrašena z zlatimi črkami. Če boste prijatelje vabili prek elektronske pošte, ne pozabite na strašljivo glasbeno podlago ali odlomek iz grozljivke.

Nora strašljiva zabava, polna neokusnih presenečenj

Odločite se lahko za odštekano zabavo, kjer si boste dali duška z grozljivimi maskami in lutkami, skritimi na nenavadnih mestih. Ko bodo gostje želeli odložiti plašče v omaro, naj jih tam pričaka okostnjak, ko bodo želeli na straniške, naj jih na spodnjem delu pokrova pričaka par izbuljenih oči. Potrebujete še kakšno idejo? V kopalnico skrijte manjši predvajalnik glasbe, na katerem naj se vrtijo posnetki krikov, zloveščega hehetanja, škripanja vrat in prestrašenega šepetanja. Gostom boste zagotovo pognali kri po žilah.

Okna prekrijte s črnimi zavesami, tako da bo stanovanje že od zunaj videti kot kraj, kjer se dogaja nekaj nenavadnega. Tudi pajki so učinkovito strašilno sredstvo, lahko pa pod strop obesite papirnate duhce.

Elegantna začarana večerja

Če je vaša družba bolj umirjena, vseeno pa želite razlog več za praznovanje, se lahko odločite za elegantno različico noči čarovnic. Pripravite večerjo v slogu, v ospredju pa naj bosta črna in zlata barva. Buče pobarvajte s črno barvo in posujte z zlatimi bleščicami. Mizo prekrijte s črnim prtom, pripravite ujemajoče se pogrinjke, seveda pa naj ves večer na mizi gorijo črne in zlate sveče. Tudi vhodna vrata lahko okrasite, nanje prilepite ploščico z malce spremenjenim čarovniškim imenom – lahko ste recimo Ana Krempljasta ali Veronika Strašna. Med večerjo naj ves čas igra glasba iz filmskih grozljivk, kakšno pa si lahko pozneje v dobri družbi tudi ogledate. Glasno vreščanje je dovoljeno.

Nekaj idej, kaj za strašljivo zabavo svojim gostom pripraviti za pod zob, pa bomo z vami delili v prihodnjih dneh.

 

Ne spreglejte