SiolNET. Dom Oprema in dekor
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Luksuzne vile, ki jih je navdihnil bugatti veyron

2

termometer

 | Foto:

V Dubaju bo zrasla "omejena kolekcija" prestižnih vil, ki so jih navdihnili prav tako prestižni avtomobili. Osrednji prostor v njih bo, seveda, garaža.

Podjetje DAMAC Properties je sporočilo, da bo v Dubaju gradilo luksuzne vile, ki so jih poimenovali Ettore 971 po ustanovitelju avtomobilskega proizvajalca Bugatti Ettoreju Bugattiju in klicni kodi Združenih arabskih emiratov.

Vile s sedmimi spalnicami, katerih cene bodo od devet milijonov evrov navzgor, bodo stale ob ekskluzivnem igrišču za golf, ki ga v Dubaju gradi Donald Trump. Pri njihovi zasnovi so sodelovali Bugattijevi oblikovalci, ki so linije najhitrejšega cestnega avtomobila prenesli v arhitekturo – sprednja stran hiš bo tako spominjala na masko bugatti veyrona. Tukaj pa se navezava na avtomobile ne konča, saj bo osrednji in najopaznejši detajl hiše s steklom obdana garaža.

"Veliko naših zvestih strank je velikih privržencev Bugattijevih avtomobilov, zato je priložnost živeti v vili, ki jo je navdihnilo Bugattijevo oblikovanje, res edinstvena. Tako lahko to fantastično znamko doživijo na popolnoma nov način," so pojasnili v podjetju DAMAC in dodali, da je prav omenjena garaža ključen element hiše. "Možnost, da svoj avto vidiš iz prostorov, v katerih živiš, je zagotovo velika prednost," so prepričani. No, zagotovo ne škodi, da lahko avto opazujejo tudi sosedje …

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin