Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 11. 2017,
15.34

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča ideo.si

Foto: Thinkstock in ideo.si

Natisni članek

sesalnik advertorial nagradna igra spletno nakupovanje ideo.si

Četrtek, 16. 11. 2017, 15.34

2 meseca, 1 teden

Kaj najraje kupujete prek spleta?

Vsebino omogoča ideo.si

Foto: Thinkstock in ideo.si

Spletni nakupi nas že nekaj časa rešujejo iz časovnih zagat, ko nimamo časa za brskanje po trgovinah, predvsem pa spletne trgovine ponujajo izdelke po ugodnejših cenah.

spletno nakupovanje | Foto:

Nagradna igra je končana. Nagrajenci so:

Luka Raven

Roberta Ožura

Eva Kink Žerjav

Čestitamo!

Potrošnik, ki ceni svoj čas in denar ter prisega na pestro izbiro izdelkov, se vedno pogosteje odloča za nakupe v spletnih trgovinah. Tako si lahko priskrbi artikle, za katere bi se sicer moral odpraviti v drug kraj ali celo v tujino. Temu se marsikdo želi izogniti in čas porabiti za kaj prijetnejšega.

Pred nakupom: preveriti trgovino in denarnico

Pri tem mora upoštevati nekaj ukrepov, da bo nakupovanje vedno le prijetna izkušnja.

Preden se s plačilno kartico in nakupovalnim seznamom odpravimo po spletnih nakupih, dobro preverimo prodajalca. Če sedeža podjetja ni mogoče določiti s pregledom njegovih spletnih strani, se raje odločimo za drugega ponudnika. Čeprav ne marate drobnega tiska, je pred nakupom treba preveriti splošne pogoje poslovanja in pogoje za vračilo blaga, če ne bi bili zadovoljni z nakupom.

Kako je najbolje plačati v spletni trgovini?

Med najvarnejšimi načini plačevanja je plačevanje s kreditno kartico, ki ga morate izvesti prek šifriranega prenosa. Dobra izbira plačevanja so tudi predplačniške kartice, na katere si naložite toliko denarja, kot ga potrebujete, ter spletni plačilni sistemi, kot je Paypal.

nakupovanje naprave gospodinjstvo | Foto:

Zaupanja vredno spletno nakupovalno središče

Med najbolj zaupanja vrednimi spletnimi trgovinami pri nas je ideo.si, kjer s konkurenčnimi cenami in bogato izbiro izdelkov zagotavljajo vrhunsko nakupovalno izkušnjo. To je slovenska spletna trgovina, ki jo kupci radi izberejo, ker je "lokalno" nakupovanje bolj varno in bližina trgovca zagotavlja možnost neposrednega stika kupca s prodajalcem, saj ga vedno lahko kontaktirajo.

Znano je, da Slovenci veljamo za previdne kupce, zato je v trgovini ideo.si mogoče plačati tudi po povzetju, kar uporabnikom daje večji občutek varnosti. Lahko pa plačate tudi po predračunu ali ob osebnem prevzemu.

Kupec lahko izbira med izdelki za dom, osebno nego, avtomobil, vrt, prosti čas, igrače, računalniško opremo in še marsičim. Ponudbo redno osvežujejo in iščejo najboljše izdelke na trgu.

Posebej zanimiv je poseben zavihek, kjer imajo zbrane vse izdelke v akciji. Mogoče je izbirati med dostavo na dom ali osebnim prevzemom blaga ter različnimi načini plačila. Za akcijske izdelke je v veliko primerih tudi dostava brezplačna.

Svoj odličen položaj med slovenskimi spletnimi ponudniki pa dokazujejo z različnimi nagradami, ki so jih prejeli v desetih letih delovanja. Ob 10. obletnici delovanja je ideo.si odprl tudi povsem prenovljeno spletno stran za še boljšo uporabniško izkušnjo.

ideo.si | Foto:

Deset let delovanja dokazuje, da v hitro se spreminjajočem digitalnem svetu niso muha enodnevnica, ampak se razvijajo v pomembnega spletnega ponudnika za vsakega potrošnika. S privlačno in pregledno spletno stranjo zagotavljajo odlično uporabniško izkušnjo na vseh napravah. Nakupi pri ideo.si so opravljeni v nekaj korakih in ne zahtevajo posebnih spretnosti.

Ne nazadnje pa kupce prepričajo tudi z osebnim odnosom, čeprav gre za spletno trgovino, kjer ni neposrednega stika med kupcem in prodajalcem. Strankam so vedno na voljo za dodatne informacije in so zelo odzivni pri reševanju morebitnih težav. Nakupi pri ideo.si so varni, saj omogočajo uveljavljanje garancij, vračilo izdelkov in izvajajo ponakupno skrb za kupce, prav tako so osebni podatki pri njih na varnem.

Privlačne nagrade za zaupanje, ki traja že deset let

Ker se pri spletni trgovini ideo.si zavedajo, da je zaupanje kupcev zelo dragocena stvar, bi se jim radi zahvalili s posebno nagradno igro.

Nagradni sklad:

HOOVER parni sesalnik SteamJet ideo.si | Foto: HOOVER parni sesalnik SteamJet

Steamjet je primeren za čiščenje trdih tal, na primer marmorja, keramike, parketa in linoleja, a tudi za čiščenje preprog, saj je opremljen s posebnim adapterjem za čiščenje preprog. Glavna prednost modela CA 2in1D je sistem 2v1, ki vam omogoča, da enostavno odstranite ročno enoto, ki je primerna za enostavno čiščenje težje dostopnih kotičkov. Steamjet zagotavlja izjemno učinkovitost in največjo moč (1.700 W). Hooverjevemu aparatu Steamjet sta priloženi dve krpi za večkratno uporabo, primerni za pranje v pralnem stroju.

HOOVER sesalnik z vrečko Telios Plus ideo.si | Foto: HOOVER sesalnik z vrečko Telios

Sesalnik odlikujejo odlični rezultati sesanja ter majhna poraba energije, saj se uvršča v energijski razred 4A. Opremljen je z univerzalno krtačo za vse površine, krtačo za parket, krtačo za preproge in mini turbo krtačo. Popolna kombinacija inovativnih materialov, optimiziranih zračnih poti in tihih dodatkov (nova krtača za preproge Optimax), pa dosegajo tiho delovanje sesalnika.

HOOVER ročni sesalnik brez vrečke za jogije Ultra Vortex ideo.si | Foto: HOOVER ročni sesalnik brez vrečke za jogije Ultra Vortex

Ultra Vortex lahko odstrani alergene in hišne pršice iz postelj in mehkega pohištva, kot so zofe, vzmetnice in blazine. Ultra Vortex ima tri načine globinskega čiščenja: globinsko sesanje z močjo 500 W, globinsko stepanje z 4200 obr/min in UV luč, ki uniči 99,9% vseh bakterij.

Ne spreglejte