Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Ponedeljek,
12. 1. 2015,
10.35

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

bizi poslovni imenik TSmedia

Ponedeljek, 12. 1. 2015, 10.35

8 let

Zakladnica poslovnih podatkov v prenovljeni podobi

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Poslovna spletna stran bizi.si je svoji bogati zakladnici poslovno uporabnih podatkov s prenovljeno podobo obogatila tudi nabor podatkov.

Poslovni asistent bizi.si, ki je z več kot 240 tisoč obiskov mesečno najbolj obiskana poslovna spletna stran v Sloveniji, je z najnovejšo podobo bogatejši tudi za podatke o narokih in insolventnostnih postopkih ter najnovejše poslovne novice, informacije o poslovnih dogodkih in prostih delovnih mestih. Z dozdajšnjimi ključnimi finančnimi, poslovnimi in kontaktnimi informacijami o poslovnih subjektih v Sloveniji je bizi.si tako še močnejše orodje za sprejemanje pravih poslovnih odločitev, saj omogoča pravočasen, sproten in popoln vpogled v kredibilnost, stabilnost in poslovno zanesljivost obstoječega ali bodočega poslovnega partnerja. Slovensko gospodarstvo se vsakodnevno spreminja Slovensko gospodarstvo, ki zajema več kot 180 tisoč pravnih oseb, je dinamično, saj je bilo lani v povprečju vsak dan ustanovljenih 64 novih podjetij, ugasnjenih pa 47. Ta dinamičnost lahko tudi preseneti, kar dokazuje to, da je bilo lani vsak dan blokiranih kar 95 transakcijskih računov. Dokaz več za to, kako pomembne za sprejemanje premišljenih in odgovornih poslovnih odločitev so dnevno sveže finančne in poslovne informacije, so prepričani snovalci poslovnega asistenta bizi.si. Z orodji še lažje do pravih odločitev Bizi.si pa ni le zbirka koristnih podatkov – z analitskimi orodji omogoča tudi analizo trga s pregledom dejavnosti in poslovanja podjetij ter oblikovanje portfelja potencialnih poslovnih partnerjev in strank. Pregled poslovanja je mogoč tudi na finančni kartici podjetja s ključnimi kazalniki finančnega zdravja in stabilnosti podjetja ali prek bonitetnega poročila. Pomemben poslovni podatek je tudi pregled ustanoviteljev, zastopnikov in članov nadzornih svetov pravnih oseb ter podjetij, s katerimi je ta oseba povezana.

Celotna podoba je prenovljena in osvežena, kar naj bi še olajšalo uporabo in izboljšalo uporabniško izkušnjo, so prepričani pri izdajatelju TSmedia. Ta vse potencialne bodoče uporabnike vabi, da se o prednostih poslovnega asistenta bizi.si prepričajo z brezplačnim sedemdnevnim preizkusnim dostopom.

Ne spreglejte