Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Matic Tomšič

Nedelja,
26. 8. 2018,
16.24

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,12

4

Natisni članek

YouTube digizgodbe

Nedelja, 26. 8. 2018, 16.24

5 let, 8 mesecev

V grozljivi prometni nesreči umrl zvezdnik z YouTuba

Matic Tomšič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,12

4

Trevor Heitmann, McSkillet | Fotografija Trevorja Heitmanna "McSkilleta", ki jo je po nesreči izdala policija v ameriškem mestu San Diego.

Fotografija Trevorja Heitmanna "McSkilleta", ki jo je po nesreči izdala policija v ameriškem mestu San Diego.

V San Diegu v ameriški zvezni državi Kaliforniji se je v četrtek zgodila huda prometna nesreča, v kateri so umrle tri osebe. Kalifornijski policisti so zdaj potrdili, da je bil povzročitelj čelnega trčenja, ki je vozil z več kot 150 kilometri na uro, priljubljeni uporabnik YouTuba Trevor Heitmann, ki je bil bolj znan po vzdevku McSkillet. 18-letni Heitmann je v nesreči umrl.

Trevor Heitmann je bil ena najbolj prepoznavnih v skupnosti ljubiteljev Counter Strike: Global Offensive, ene najbolj priljubljenih videoiger na svetu. Njegov kanal na spletni strani YouTube, kjer se je Heitmann predstavlja z vzdevkom McSkillet, ima skoraj milijon naročnikov, več kot četrt milijona ljudi pa mu je sledilo tudi na Twitterju

Heitmann je v enem svojih zadnjih videoposnetkov, preden je začasno prekinil objavljanje vsebin na YouTube, predstavil svojo najnovejšo pridobitev: superšportni avtomobil McLaren 650s, ki ga je kupil z denarjem, zasluženim na YouTubu in s preprodajo virtualnih orožij v igri Counter Strike: Global Offensive. 

Prav ta avtomobil je bil v četrtek udeležen v grozljivi prometni nesreči na obvoznici ameriškega mesta San Diego, za volanom pa je v času nesreče sedel Heitmann. Z več kot 150 kilometri na uro je divjal po nasprotnem voznem pasu in čelno trčil v terensko vozilo znamke Hyundai, v katerem sta bili 43-letna ženska in njena 12-letna hči. Vsi trije so v nesreči umrli.

Posledice nesreče, ki jo je povzročil Trevor Heitmann. | Foto: YouTube Posledice nesreče, ki jo je povzročil Trevor Heitmann. Foto: YouTube

V nesreči je bilo sicer udeleženih še šest vozil, dve sta zagoreli. Kalifornijski policisti ne izključujejo možnosti, da je Heitmann v nasproti vozeče vozilo trčil namenoma. 

Preberite tudi:

Totalbiscuit
Novice Umrl je priljubljen internetni zvezdnik, ki je obiskal tudi Slovenijo
YouTube
Novice Četrtina Slovencev ima počasnejši YouTube. Kako ga pospešiti?

 

Ne spreglejte