Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
29. 8. 2021,
10.07

Osveženo pred

2 leti, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

televizor Philips Big Bang slušalke PR članek

Nedelja, 29. 8. 2021, 10.07

2 leti, 7 mesecev

V Big Bang po športne slušalke Philips serije GO – bodite aktivni!

Oglasno sporočilo

Skoraj dve tretjini aktivnih športnih navdušencev med vadbo uporablja slušalke, zato so izpostavljene prednosti namenskih športnih modelov za uporabnike vedno bolj privlačne. Slušalke iz serije GO so zato idealna izbira za vsakršen aktiven življenjski slog, tako za profesionalne atlete kot tudi za rekreativne športne navdušence.

Poslušate glasbo, medtem ko tečete, kolesarite ali telovadite v telovadnici, uživate v jogi doma ali pa doživljate čudovite trenutke na prostem? Philipsova nova linija brezžičnih slušalk prinaša izvrstne športne modele, s katerimi si boste z užitkom utirali svojo osebno pot do zdravja in fitnesa, od začetnika pa vse do profesionalnega atleta.

Foto: Arhiv TP Vision | Foto: Foto: Arhiv TP Vision

Brezžične športne slušalke Philips z vami ves čas vadbe in še dlje

Športne slušalke Philips serije GO vas s 35 urami predvajanja po enem samem polnjenju spremljajo med vadbo in še dlje. Celotno polnjenje teh brezžičnih slušalk traja manj kot dve uri, s 15 minutami polnjenja pa lahko pridobite dve uri predvajanja.

Mehke in zračne blazinice slušalk je za lažje čiščenje mogoče sneti in so napolnjene s hladilnim gelom. Slušalkam iz serije za aktivne lahko vedno povrnete svežino ne glede na dejavnosti med nošenjem, sicer pa so odporne tudi na znojenje. Razred IP55 pomeni, da so slušalke primerne za uporabo tudi na prašnih poteh in v močnih nalivih.

Foto: Arhiv TP Vision | Foto: Foto: Arhiv TP Vision

Odličen televizor je nujna oprema za navijače

In če so slušalke nujna oprema za kolesarje in tekače, kaj je nujna oprema za navijače, ki spodbujajo in navijajo za kolesarje od doma? Odličen televizor! S tehnologijo Philips Ambilight boste v vsakem trenutku v središču dogajanja. Pametne svetleče diode ob robu televizorja se odzivajo na dogajanje na zaslonu in prijeto svetlobo, ki vas preprosto posrka vase. Preizkusite in se čudite, kako ste do zdaj živeli s televizorjem brez te funkcije.

V času Dirke po Španiji izkoristite posebno ugodnost! Ob nakupu izdelkov Philips Performance in OLED serije 805 vam podarijo športne slušalke Philips serije GO! Trem kupcem pa ob nakupu televizorja iz omenjene serije podarijo kupnino. Berite naprej in preverite ponudbo!

Philipsova tehnologija P5 zagotavlja sliko, ki je tako briljantna kot vaša priljubljena vsebina. Podrobnosti so opazno poglobljene. Barve so živahne, kožni odtenki imajo naraven videz. Kontrast je tako oster, da boste čutili vsako podrobnost. Gibanje pa je popolnoma tekoče. Podpora za vrhunski zvok in video format Dolby pomeni, da je vsebina HDR, ki jo gledate, videti in slišati veličastno resnično, kot da bi v živo navijali ob poteh Vuelte.

Foto: Arhiv TP Vision | Foto: Foto: Arhiv TP Vision  

S povezavo Play-Fi v Philipsovem televizorju lahko tega povežete z združljivimi zvočniki v poljubnem prostoru. Imate brezžične zvočnike v kuhinji? Poslušajte tekmo, medtem ko pripravljate prigrizek, ali spremljajte športne komentarje, medtem ko pripravljate pijačo za goste.

Vse odlične izdelke lahko dobite v Big Bangu, kjer vas čaka odlična priložnost! Ob nakupu izdelkov Philips Performance in OLED serije 805 vam podarijo njihove športne slušalke serije GO! Še več, omogočajo dodatno vračilo kupnine kar trem strankam, ki bodo opravile nakup televizorjev serije Performance ali OLED serije 805 v času dirke po Španiji.*

Foto: Arhiv TP Vision | Foto: Foto: Arhiv TP Vision

*Akcija velja do 4. 9. 2021

Naročnik oglasnega sporočila je TP Vision Europe B.V. in Big Bang.

Ne spreglejte