Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Matic Tomšič

Petek,
10. 3. 2023,
12.51

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,59

2

Natisni članek

NEO Telekom Slovenije

Petek, 10. 3. 2023, 12.51

1 leto, 1 mesec

Telekom Slovenije prenovil pakete, zdaj ponuja še hitrejši internet

Matic Tomšič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,59

2

Telekom Slovenije | Platformo NEO uporablja že več kot 140 tisoč naročnikov Telekoma Slovenije. | Foto Bojan Puhek

Platformo NEO uporablja že več kot 140 tisoč naročnikov Telekoma Slovenije.

Foto: Bojan Puhek

Telekom Slovenije je prenovil fiksne pakete NEO in uporabnikom omogočil hitrejši dostop do interneta in sveže vsebine v TV-programski shemi. Vsi paketi NEO so sicer na voljo po enotni ceni 28 evrov mesečno. 

Kot so sporočili s Telekoma Slovenije, paket NEO A vključuje neomejen dostop do interneta s hitrostmi 100/40 Mbit/s v optičnem omrežju in osnovno shemo z več kot 135 TV-programi, NEO B neomejen internet s hitrostmi 350/40 Mbit/s v optičnem omrežju in programsko shemo Standard z več kot 185 TV-programi, NEO C pa neomejen internet s hitrostmi 1Gbit/s/100 Mbit/s v optičnem omrežju in programsko shemo Mega HD z več kot 230 TV-programi.

Naročniki se lahko odločijo tudi za paket NEO TV, ki omogoča dostop do televizijskega paketa Standard, torej do več kot 185 TV-programov, ali pa za paket NET, ki ponuja dostop do interneta v optičnem omrežju (hitrost 350/40 Mbit/s).

Uporabniki platforme NEO v povprečju vsak mesec izgovorijo 12 milijonov glasovnih ukazov, med najbolj iskanimi vsebinami pa so risanke in resničnostni šovi. | Foto: Telekom Slovenije Uporabniki platforme NEO v povprečju vsak mesec izgovorijo 12 milijonov glasovnih ukazov, med najbolj iskanimi vsebinami pa so risanke in resničnostni šovi. Foto: Telekom Slovenije

Za prenovo paketov NEO z izboljšanjem internetnih hitrosti in TV-programskih shem so se pri Telekomu Slovenije odločili zato, ker uporabniki storitev po tem povprašujejo najbolj, so pojasnili v sporočilu za javnost.

Kot dodajajo, si lahko naročniki paketov NEO te nadalje prilagodijo oziroma dopolnijo z različnimi programskimi opcijami, povišajo hitrost interneta, vključijo storitev Varen splet ali dodajo možnost fiksne telefonije. 

 

Ne spreglejte