SiolNET. Digisvet Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Tara Zupančič: 11 dni za več kot 111 nepozabnih fotk

Oglasno sporočilo

Voditeljica Tara Zupančič je nad neverjetno zmogljivostjo kamere telefona Xiaomi 12  tako navdušena, da je z njim v samo nekaj dneh ustvarila čez sto fotografij.

Xiaomi_tara | Foto:

Na svojih družbenih omrežjih je zapisala: "Nov telefon imam dobrih 11 dni, pa imam pomoje že več kot 111 fotk ... samo od Indija! Če je pa tako fajn, ko imaš nekoga tako rad, da ti je najlepši na svetu, in še bolj fajn je, če imaš novo igračko, ki skozi steklovino svoje leče res lepo zajame to krasnoto!

Ker – čisto iskreno – menjam tele napravice na par let, čisto samo zaradi fotoaparata. Ne vem, če bi vas morila z njegovimi novimi, ultra sexy in fresh karakteristikami – vedeti morate samo, da na slikah izgledate lepši, kot ste v resnici ... hahaha in to brez filtrov!

Indi bo pa v naslednjem življenju fotokužomodel, že hodi v pasjo šolo poziranja, hoje po pasjemodni brvi in Tyra Banks osebno mu preko Skypa predava o smejanju z očmi (tudi če v vidnem spektru ni hrenovke)."

Navdušena nad Xiaomijem 12!

"Všeč mi je rahlo dekliška lila barva, barva sivke, katere ljubitelj sicer sploh nisem. Ampak se mu poda. Je nežen, pa čeprav čisto dovolj atraktiven," navihano pove voditeljica in namigne, da ji je všeč personalizacija tem, zaslona in koledarja. "Všeč mi je, če si lahko stvari prilagodim po svoje tudi vizualno. Rada imam barve in ker sem človek, ki si vse piše tudi na papir, mi je ta način barvanja in prilagajanja zelo blizu."

Najraje spremlja videospote

In kaj največkrat gleda na telefonu Xiaomi 12? "Večinoma muziko, videospote, filmov in ostalih zadev ne gledam, ker slabo vidim (smeh, op. p.), vseeno potrebujem večje ekrane."

Xiaomi_tara6 | Foto:

Xiaomi 12 omogoča tudi vam: pravi profesionalci za kamero

Serija Xiaomi 12 uporabnikom omogoča snemanje posnetkov studijske kakovosti ne glede na razmere, pa naj gre za zahtevne svetlobne pogoje ali premikajoče se objekte. Vsi trije pametni telefoni se ponašajo s profesionalnim naborom trojnih kamer za vsestransko fotografiranje, v katerem je glavna širokokotna kamera s 50 MP in zmožnostjo snemanja videoposnetkov v 8K, tako na Xiaomi 12 Pro kot Xiaomi 12.

Poleg impresivne strojne opreme gresta Xiaomi 12 Pro in Xiaomi 12 korak naprej tudi, ko gre za Xiaomijeve patentirane algoritme umetne inteligence. Te inovacije uporabnikom olajšajo delo, saj posnamejo vsak trenutek v njegovi popolnosti, tudi pri šibki svetlobi ali premikajočih se motivih. Xiaomi ProFocus inteligentno identificira in sledi objektom ter preprečuje zamegljene ali neizostrene posnetke premikajočih se ali zastrtih predmetov. Novosti vključujejo tudi zmogljivosti samodejnega ostrenja oči in zaznavanja obraza. Ultra Night Video uporablja Xiaomijeve patentirane algoritme za snemanje videa tudi pri izjemno šibki svetlobi, kar pomeni, da so razpoloženjski posnetki bolj jasni kot kadarkoli prej.

Način AI Cinema, ki je na voljo na vseh treh napravah, z enim samim dotikom ponuja številne ustvarjalne možnosti za urejanje videoposnetkov, kot so načini Parallel World, Freeze Frame Video in Magic Zoom.

Xiaomi_1 | Foto:

Nova raven zabavnih doživetij

Serija Xiaomi 12 uporabnikom ne omogoča le, da sleherni trenutek ujamejo v osupljivih podrobnostih, ampak da te trenutke podoživijo kot nepozabno zabavno izkušnjo.

Vse tri naprave ponujajo slikovito gledanje na zaslonu AMOLED Dot Display, ki ga je DisplayMate ocenil z oceno A+, in s podporo za TrueColor. Za dodatno brezskrbnost ima zaslon zaščito Corning® Gorilla® Glass Victus®, kar pomeni, da je odporen proti praskam, in podpira vodilno tehnologijo Dolby Vision®, ki oživi vašo vsebino z živahnimi barvami in osupljivimi detajli. Serija Xiaomi 12 podpira tudi HDR 10+.

Xiaomi_tara5 | Foto:

Vrhunske zmogljivosti, zapakirane v kultni dizajn

Te prenosne žepne naprave se udobno prilegajo vaši dlani zahvaljujoč kultnemu dizajnu serije Xiaomi 12, ki je osredotočen na uporabnika. Vitkejše baterije visoke zmogljivosti in ožja reža prihranijo dragocen prostor v napravi. 6,73-palčni zaslon Xiaomi 12 Pro je obdan z elegantnim okvirjem s prefinjenimi 3D-krivuljami. Medtem 6,28-palčni zaslon Xiaomi 12 in Xiaomi 12X meri v širino le 69,9 milimetra in je poudarjen z gladkimi krivuljami za popolno prileganje. Vse tri naprave so na voljo v sivi, vijoličasti in modri barvi.

Naročnik oglasnega sporočila je Xiaomi.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin