Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
27. 5. 2019,
13.11

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Telemach

Ponedeljek, 27. 5. 2019, 13.11

4 leta, 10 mesecev

Tako boste svoje priljubljene vsebine prenašali bistveno hitreje!

Oglasno sporočilo
telemach

Tudi vi začnete dan s prebiranjem novic na spletu in že zjutraj preletite družbena omrežja? Ko pridete v službo, vas na računalniku verjetno že čaka nekaj elektronskih sporočil, med premorom pa si radi ogledate kakšen zabaven video. Svetovni splet je postal naše okno v svet; z njegovo pomočjo komuniciramo, delamo, poslušamo glasbo in predvajamo videovsebine. Vsi si želimo, da bi to počeli kar se da nemoteno in čim hitreje, za kar je z največjim Giga omrežjem v Sloveniji poskrbel Telemach.

Vsak internetni uporabnik si zasluži odlično uporabniško izkušnjo. Ta je večinoma odvisna od kakovosti in hitrosti internetne povezave, to pa zagotavlja ustrezna infrastruktura. Z mislijo na zadovoljstvo končnih uporabnikov pri Telemachu že leta razvijajo in vlagajo milijonska sredstva v največje Giga omrežje v Sloveniji, prek katerega so že v preteklem letu zagotovili hitrost dostopa do interneta, ki znaša kar do 1 Gbps. Za še boljšo uporabniško izkušnjo so naročnikom brezplačno zamenjali več kot 70 tisoč sprejemnikov, kartic in modemov. S tem so vse uporabnike pripravili na napredne storitve, ki nam bodo kmalu krojile vsakdan.

Visoke hitrosti in najsodobnejše funkcionalnosti

Poleg višjih hitrosti Giga omrežje s pametnim sprejemnikom EON omogoča tudi najsodobnejše funkcionalnosti, kot so ogled nazaj za 7 dni na vseh programih, več kot 14 tisoč naslovov v Video klubu, programe v visoki ločljivosti 4K in podobno. Pri Telemachu so ponosni, da že več kot 80 odstotkov njihovega omrežja omogoča Giga hitrosti, prizadevajo pa si za to, da bi z Giga omrežjem pokrili vso Slovenijo. Giga omrežje nove generacije namreč omogoča brezhibno in nemoteno uporabo obstoječih tehnologij, obenem pa je pripravljeno tudi na prihod tehnologij prihodnosti.

telemach | Foto:

Še hitrejši paketi EON za isto ceno

Telemach, ki je še vedno najhitreje rastoči slovenski operater, še naprej piše zgodbe o uspehu. Tokrat so znova razveselili naročnike, saj so v priljubljenih paketih EON ob nespremenjeni ceni še povišali internetno hitrost. Ta se je v paketu EON LIGHT tako zvišala s 75 na 100 Mbps, v paketu EON FULL s 150 na 250 Mbps, v paketu EON PREMIUM pa s 300 na kar 500 Mbps. Svoje najljubše vsebine boste tako prenašali skoraj dvakrat hitreje.

telemach | Foto:

Pri Telemachu nadaljujejo tudi vsebinsko nadgradnjo svojih paketov EON, ob čemer so za nove naročnike pripravili tudi posebno akcijo, v kateri vam bodo vsi paketi EON prvih 12 mesecev na voljo že za 29,90 evra mesečno.

Naročnik oglasnega sporočila je Telemach. 

Ne spreglejte