SiolNET. Digisvet Novice
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Švica se na CeBIT-u prodaja kot veliko več kot zgolj čokolada in sir

0

termometer

Lani je bila partnerska država velika Kitajska, letos pa je majhna Švica. Ta je prepričana, da ima veliko povedati tudi na področju digitalizacije ter informacijske in komunikacijske tehnologije.

Poznajo nas predvsem po najokusnejši čokoladi in najboljšem siru na svetu, a z informacijsko tehnologijo zaslužimo več kot s čokolado in sirom skupaj, velikokrat povedo raziskovalci, razvijalci, poslovneži in politiki iz švicarske konfederacije, ki so se zbrali tako na velikem razstavnem prostoru švicarskega združenja informacijske in komunikacijske tehnologije kot tudi na konferenčnem delu.

Video-predstavitev partnerstva med sejmom CeBIT in Švico:

Poslovanje v ospredju Na skupnem razstavnem prostoru so se zbrala tako majhna podjetja z zelo specifičnimi rešitvami kakor tudi velika podjetja, med njimi na primer švicarski (nekoč edini) telekomunikacijski operater Swisscom in švicarske državne železnice.

V skladu s prenovljeno podobo dogodka CeBIT, ki je postal dogodek B2B, za tiste, ki iščejo končne produkte za potrošnike, švicarski razstavni prostor najbrž ne bo pretirano privlačen, a zanimanja med poslovneži in politiki ne manjka.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin