Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Četrtek,
22. 8. 2019,
16.00

Osveženo pred

4 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,99

Natisni članek

phablet Samsung Galaxy Note10+ Samsung Galaxy Note 10 pametni telefon Samsung

Četrtek, 22. 8. 2019, 16.00

4 leta, 8 mesecev

Samsungova pametna telefona serije Galaxy Note10 uradno predstavljena tudi pri nas

Samsungovi najnovejši desetki sta se predstavili Sloveniji #video

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,99
Samsung Galaxy Note10, predstavitev | Na zadnji dan predprodaje, ki se je začela na dan svetovne predstavitve v New Yorku, ter en dan pred začetkom redne prodaje pri mobilnih operaterjih in pooblaščenih prodajalcih je podružnica Samsunga v Sloveniji uradno predstavila svoja najnovejša pametna telefona iz serije Galaxy Note10. | Foto Srdjan Cvjetović

Na zadnji dan predprodaje, ki se je začela na dan svetovne predstavitve v New Yorku, ter en dan pred začetkom redne prodaje pri mobilnih operaterjih in pooblaščenih prodajalcih je podružnica Samsunga v Sloveniji uradno predstavila svoja najnovejša pametna telefona iz serije Galaxy Note10.

Foto: Srdjan Cvjetović

Zanimanje za trenutno najzmogljivejše Samsungove telefone v predprodaji je preseglo vsa pričakovanja, je z veseljem dejal vodja enote za mobilno telefonijo pri Samsungovi slovenski podružnici Bernard Purkart.

Na zadnji dan predprodaje, ki se je začela na dan svetovne predstavitve v New Yorku, ter en dan pred začetkom redne prodaje pri mobilnih operaterjih in pooblaščenih prodajalcih je podružnica Samsunga v Sloveniji uradno predstavila svoja najnovejša pametna telefona iz serije Galaxy Note10.

Samsung Galaxy Note 10, Note10+
Novice Samsung je napovedal hud boj za najboljši telefon jeseni 2019

Sedem od desetih so plusi

Že to, da sta v tokratni seriji Note prvič dva telefona, je pravzaprav ena od največjih novosti, je dejal vodja marketinga v Samsungu Slovenija Tomaž Semič. V dozdajšnjih serijah Galaxy Note je bil namreč vsakokrat samo en telefon.

Za Samsung Galaxy Note10+ se je odločilo približno 70 odstotkov slovenskih prednaročnikov telefonov Samsungove serije Galaxy Note10. | Foto: Srdjan Cvjetović Za Samsung Galaxy Note10+ se je odločilo približno 70 odstotkov slovenskih prednaročnikov telefonov Samsungove serije Galaxy Note10. Foto: Srdjan Cvjetović

Slovenski prednaročniki se večinoma odločajo za zmogljivejši model v dvojčku Galaxy Note10, je povedal Purkart. "Približno 70 odstotkov prednaročnikov je izbralo Note10+, glede barv pa skoraj enakomerno vsa prednaročila delita prelivna barva avra sij in črna," je še povedal Purkart, ki je s posebnim veseljem izpostavil, da je približno vsak deseti naročnik izbral (še dražji) Note10+ z dodatnim vgrajenim pomnilniškim prostorom.

Vodja enote mobilne telefonije pri Samsungu Slovenija Bernard Purkart (levo) in vodja marketinga pri Samsungu Slovenija Tomaž Semič (desno) | Foto: Srdjan Cvjetović Vodja enote mobilne telefonije pri Samsungu Slovenija Bernard Purkart (levo) in vodja marketinga pri Samsungu Slovenija Tomaž Semič (desno) Foto: Srdjan Cvjetović

Zvestoba in pripadnost

"Zavedamo se sicer, da med prednaročniki prevladujejo tisti, ki so naklonjeni najzmogljivejšim pametnim telefonom, zato se bodo v prodaji ta razmerja gotovo spremenila," se zaveda Purkart, a vendarle računa, da bosta manjši Note10 in njegov barvni nabor prepričala tudi čim več dam.

Vodja enote mobilne telefonije slovenske podružnice Samsunga Bernard Purkart o najpomembnejših novostih nove serije pametnih telefonov Samsung Galaxy Note10.

"Uporabniki pametnih telefonov Note so zelo zvesti in pripadni," je tudi letos povedal Semič. "Kdor se enkrat navadi na Note in predvsem na prednosti, ki jih prinaša njegovo pisalo S-Pen, alternative ne išče več."

Z vezavo naročniškega razmerja ugodneje

Oba telefona serija Samsung Galaxy Note10 bosta od jutri v redni prodaji, prav tako tudi vsa pripadajoča dodatna oprema, vključno s 45-vatnim hitrim brezžičnim polnilcem, ki je združljiv z novima telefonoma Note10.

Redna prodaja obeh modelov pametnih telefonov serije Samsung Galaxy Note10 se začne v petek, 23. avgusta 2019. | Foto: Srdjan Cvjetović Redna prodaja obeh modelov pametnih telefonov serije Samsung Galaxy Note10 se začne v petek, 23. avgusta 2019. Foto: Srdjan Cvjetović

Nabavna cena teh telefonov je v povezavi z vezavo naročniškega razmerja pri mobilnem operaterju (tudi Telekomu Slovenije) lahko nekoliko nižja od priporočenih maloprodajnih cen, ki so 949 evrov za Galaxy Note10, 1.099 evrov za osnovno konfiguracijo Galaxy Note10+ (256 gigabajtov shrambnega prostora) in 1.199 evrov za okrepljeni Galaxy Note10+ s 512 gigabajti shrambnega prostora.

Ne spreglejte