Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 12. 2016,
7.38

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča izimobil

Foto: Thinkstock, izimobil

Natisni članek

izimobil iziPhone advertorial mobilna telefonija

Ponedeljek, 12. 12. 2016, 7.38

2 meseca, 1 teden

Pripravite se na telefon v velikosti kreditne kartice

Vsebino omogoča izimobil

Foto: Thinkstock, izimobil

Na slovenski trg prihaja do življenja in doživetij prijazen telefon, ki bo namenjen le temeljni mobilni komunikaciji. Odlikuje ga neverjetna priročnost, saj je velik kot kreditna kartica.

telefon koncert zabava | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Sreča, ki jo deliš z drugimi, je še večja. Življenje s pametnim telefonom je dobilo povsem nove razsežnosti, saj nam omogoča, da srečne življenjske dogodke in drobne vesele trenutke veliko lažje delimo s prijatelji. Skoraj povsod ga imamo s seboj in se ves čas zanašamo na različne mobilne rešitve, ki jih ponuja.

Včasih nam daje občutek, da imamo vse pod nadzorom, včasih pa nas mogoče celo malce ovira. Tudi med tekom po gozdu si namreč želimo imeti telefon pri sebi, saj se ob njem počutimo varnejše. Po drugi strani pa si želimo, da v žepu ne bi čutili njegove teže.

V tem primeru bomo zagotovo navdušeno sprejeli tehnološko novost, ki prihaja iz izimobila – mobilni telefon iziPhone v velikosti kreditne kartice.

Ste za izziv? Uživajte realno, ne le virtualno.

telefon otroci starši igra družina | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Vam je kaj znan prizor, ko otrok uživa, starši pa s telefonom v roki spremljamo vsak malčkov gib, pozabljamo pa zreti v sijoče otrokove oči in se za trenutek spogledati z njimi? Teh idiličnih trenutkov ne posname noben pametni telefon, ampak si jih moramo skrbno vtisniti v svoje srce.

Za take primere je prav iziPhone rešitev, ki nam bo spet povrnila veselje do drobnih radosti, saj bomo končno spet lahko živeli tukaj in zdaj, brez motečih dejavnikov, ki nam kradejo pozornost.

zabava zima | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Ko s pametnim telefonom poskušamo ujeti prav vsak čarobni trenutek dneva, prevečkrat vso svojo pozornost usmerimo na dokumentiranje dogajanja, namesto da bi se popolnoma posvetili življenju okrog nas. Tudi pri izimobilu so prepričani, da nas pametni telefoni lahko oropajo čudovitih trenutkov, ki jih doživimo, če se jim ne posvetimo s srcem.

Vedno več strokovnjakov tudi meni, da bi bilo pametno modri svetlikajoči zaslon ob večerih zamenjati za dobro knjigo in s tem narediti tudi nekaj dobrega za naše počutje.

Majhna torbica? Še manjši telefon.

izimobil telefon iziphone | Foto: izimobil Foto: izimobil

Kartični telefon iziPhone ni pameten, je pa majhen in ima temeljne funkcije GSM-naprave. Velik je kot kreditna kartica, zato ne moti in je priročen. Namenjen je temeljni mobilni komunikaciji, lahko se izkaže kot rezervni telefon. Polnimo ga prek USB-kabla, lahko ga prek bluetootha povežemo s svojim pametnim telefonom in med njima celo prenašamo klice in podatke. Njegova dodatna uporabnost je, da se bo izkazal kot naprava za sledenje, ko bomo poskušali poiskati svoj pametni telefon.

Svobodna dostopnost

izimobil telefon iziphone | Foto: izimobil Foto: izimobil iziPhone je idealen komunikacijski pripomoček za osebe, ki od telefona pričakujejo glavne funkcije, kot so pogovori, pošiljanje sporočil SMS, poslušanje radia in funkcija bujenja.

Kot odličen nadomestek ali dopolnitev pametnega telefona se bomo nanj lahko zanesli pri športnih aktivnostih, na romantičnih zmenkih, koncertih, v galerijah, na gledaliških predstavah – povsod tam, kjer smo v prostorski stiski zaradi velikosti telefona in kjer ne potrebujemo dostopa do elektronske pošte in spleta, še vedno pa ostajamo dostopni.

Druge prednosti, ki odlikujejo iziPhone:

  • nizki stroški uporabe,
  • zelo nizka stopnja sevanja,
  • baterija, ki v času pripravljenosti zdrži od tri do štiri dni, v času pogovora pa do dve uri in pol,
  • je telefon, prijazen do otrok, ker nima prenosa podatkov,
  • je trendovske bele barve,
  • je estetsko oblikovan in pakiran v lični škatlici v obliki knjige,
  • lahko je privlačno in uporabno darilo za vse, ki jim privoščite realno, ne virtualne sreče.

Za več informacij ali naročilo iziPhona obiščite spletno stran www.iziphone.si ali pokličite na brezplačno številko 080 8811. Količina iziPhonov je omejena.

Ne spreglejte