Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 10. 2021,
11.16

Osveženo pred

2 meseca

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

advertorial internet Mobitel mobilni podatki Telekom Slovenije

Četrtek, 7. 10. 2021, 11.16

2 meseca

Prepoznate ta kraj?

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
grad kostel | Foto Telekom Slovenije

Foto: Telekom Slovenije

Zakaj bi vznemirjenje, ki ga čutimo ob ogledu katerega v vrsti filmov o raziskovalcu Indiani Jonesu, ostalo z nami samo med gledanjem malega zaslona? Tudi sami lahko začnemo svoje raziskovanje in se podamo novim dogodivščinam naproti. Nobene potrebe ni, da bi se odpravili na daljšo pot. Veliko priložnosti za raziskovanje nam ponuja že naša dežela. Ob raziskovanju Slovenije pa lahko po novem osvojite tudi brezplačne gigabajte za prenos podatkov, ki bodo z vami ostali za vedno.

Morda vam lahko tokrat pri pripravi vašega osebnega seznama izletniških idej pomagajo pri Telekomu Slovenije. Se sprašujete, zakaj? Preverite v nadaljevanju.

Raziščite Slovenijo in spotoma osvojite dodatne gigabajte.  | Foto: Getty Images Raziščite Slovenijo in spotoma osvojite dodatne gigabajte. Foto: Getty Images

Ste že obiskali te dih jemajoče spote? Sklenite paket SUPR in jih preverite v Mojem Telekomu.

Odpravite se na pustolovščino in osvojite GB

Skozi leče epidemije smo v zadnjem letu in pol svojo pozornost preusmerili na svojo majhno deželo, za katero pa se je hitro izkazalo, da niti ni tako majhna. Da bi odkrili tudi bolj skrite, a nič manj zanimive kotičke, so pri Telekomu Slovenije pripravili nov inovativen paket za mlade, ki spodbuja h gibanju in raziskovanju Slovenije. V ta namen so poiskali številne destinacije za izlete po Sloveniji. Lokacije so poimenovali gigaspoti. Vsak osvojen gigaspot uporabniku prinese en dodaten GB, ki mu bo ostal za vse življenje. 

Vse naročnike najbolj ekstravagantnega paketa SUPR v Mojem Telekomu čaka interaktivni zemljevid, na katerem lahko poiščejo številne gigaspote. Povabite s seboj tudi prijatelje ali vašo boljšo polovico, da bodo popoldanski izleti ali potepi ob koncu tedna še bolj zabavni.

Prepoznate ta kraj? Na tej lokaciji vas čaka gigaspot.  | Foto: Telekom Slovenije Prepoznate ta kraj? Na tej lokaciji vas čaka gigaspot. Foto: Telekom Slovenije

Tudi tukaj vas čaka gigaspot. Ugotovite, kje je ta skriti kotiček, in ga obiščite.  | Foto: Getty Images Tudi tukaj vas čaka gigaspot. Ugotovite, kje je ta skriti kotiček, in ga obiščite. Foto: Getty Images 100 GB in vsak mesec nov dodaten GB

SUPR je imeti 100 GB vsak mesec za SUPR nizko ceno, in sicer le 16 evrov na mesec. V paketu SUPR naročniki poleg 100 GB na mesec, ki jih lahko po želji delijo s frendi, starši ali pa kar babico in dedkom, ter neomejenega števila klicev in sporočil v Sloveniji ali v območju EU-tarife prejmejo tudi vsak mesec en dodaten GB, ki ostane z njimi za vse življenje.

Paket SUPR je namenjen vsem mladim od 15. pa vse do 31. leta starosti. SUPR je imeti vsak mesec več gigabajtov. 

Poiščite gigaspot

Ko prispete na izbrano lokacijo, se vaše raziskovanje šele prične. Šele takrat se vam bo v aplikaciji Moj Telekom na mobitelu prikazal poseben namig. Takrat je čas, da se v vas prebudi raziskovalni duh Indiane Jonesa. Le če boste pravilno razbrali, kaj vam sporoča namig, boste našli tudi točno lokacijo gigaspota, kjer boste lahko brezplačno osvojili dodatni gigabajt.

Poiščite takšen gigaspot Telekoma Slovenije in osvojite dodaten gigabajt za vedno.  | Foto: Telekom Slovenije Poiščite takšen gigaspot Telekoma Slovenije in osvojite dodaten gigabajt za vedno. Foto: Telekom Slovenije

SUPR dan ali SUPR vikend

Paket SUPR je namenjen vsem, ki si ne morete predstavljati življenja brez interneta. Njegovega pomena v vsakodnevnem življenju mladih se zavedajo tudi pri Telekomu Slovenije, zato so svojim naročnikom paketa SUPR omogočili tudi možnost neomejenih gigabajtov za izbran dan ali konec tedna.

Za samo 1 evro lahko naročniki vklopijo:
- SUPR dan, ki omogoča neomejeno gigabajtov v Sloveniji za obdobje 24 ur od vklopa, ali
- SUPR vikend, ki omogoča neomejeno gigabjatov v Sloveniji za izbran konec tedna, in sicer od 17. ure v petek pa vse do 4. ure zjutraj v ponedeljek.

Tako gigabajti v paketu kot tudi pri SUPR dnevu ali vikendu se odvijajo v najhitrejšem 5G-omrežju, ki uporabnika ne upočasnjuje in tako omogoča epsko hitrost 300/50 Mbit/s. 
Ne spreglejte