Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
11. 5. 2023,
14.08

Osveženo pred

11 mesecev, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

AiDoge nakup kriptovalute PR članek

Četrtek, 11. 5. 2023, 14.08

11 mesecev, 1 teden

Novi meme kovanec AiDoge tako kot Shiba Inu nadaljuje z impresivno rastjo

Oglasno sporočilo

Viralna predprodaja kovancev z umetno inteligenco AiDoge še naprej narašča. AiDoge gradi revolucionarno novo družbeno platformo, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje memov z uporabo vrhunske generativne tehnologije umetne inteligence in zaslužek v kriptožetonih za ustvarjanje priljubljenih memov.

Predprodaja lastnega žetona $AI projekta še naprej narašča in je v četrtek dosegla 5,7 milijona dolarjev. Novi kripto projekt, ki se po mnenju opazovalcev nahaja na stičišču med svetom memov in umetne inteligence, je ta teden na dan zbral skoraj milijon dolarjev. To pomeni, da je do trenutka, ko predprodaja preide v deseto fazo in se cena z 0,0000292 dolarja dvigne še za 1,5 % na 0,0000296 dolarja, ostalo le še nekaj več kot 500.000 dolarjev.

V naslednjih 11 fazah predprodaje se bo cena postopoma dvignila na kotizacijsko ceno na borzah DEX in CEX v višini 0,0000336 USD za žeton, kar pomeni, da bodo vlagatelji, ki bodo vstopili zdaj, do vstopa kovanca na trg imeli na papirju približno 15-odstotni dobiček.

AiDoge predstavlja revolucionarni novi primer uporabe kriptovalut Meme-to-Earn (M2E)

Na platformi AiDoge za ustvarjanje in izmenjavo memov so ustvarjalci najbolj priljubljenih memov za svoj trud nagrajeni z $AI.

AiDoge tako ustvarjalcem memov ponuja prvo realno možnost za vir prihodkov, povezanih z njihovim hobijem, pri čemer tehnologija veriženja blokov, na kateri temelji platforma AiDoge, ščiti njihove lastniške pravice nad vsebino. Zahvaljujoč AiDoge je "meme-to-earn" zdaj prava stvar.

Ta revolucionarni novi primer uporabe kriptovalut se je že izkazal za uspešnico med širšim prostorom za vlaganje v kriptovalute.

AiDoge_1.2.3 | Foto: Finixio Foto: Finixio

Ker so kriptovalute novega vala, kot je SpongeBob ($SPONGE), v zadnjih dneh zabeležile izjemne dobičke, vlagatelji očitno lovijo naslednji dragulj meme kovancev, ki bi lahko prinesel kratkoročne eksponentne dobičke.

Nenaden porast predprodaje kovanca AiDoge v tem tednu kaže, da številni vlagatelji vidijo velik potencial tega kripto projekta.

S projektom, ki se ponaša z močno vrednostno ponudbo in uporabo, ni presenetljivo, da analitiki napovedujejo velik potencial za $AI.

AiDoge z uporabo AI tehnologije omogoča ustvarjanje memov in žetonov

AiDoge gradi revolucionarno novo kripto-podprto platformo web3, ki bo uporabnikom omogočala ustvarjanje, deljenje in glasovanje o memih, ki jih ustvarijo uporabniki preko prebojne AI tehnologije platforme.

Po poročilu projekta AiDoge platforma "uporablja napredno AI tehnologijo za ustvarjanje relevantnih memov na podlagi besedilnih vnosov uporabnikov".

"Uporabniki zagotavljajo besedilne vnose za ustvarjanje memov... AI obdela vnos in ustvari relevantne in privlačne meme, s čimer omogoča ustvarjanje memov vsem".

Ustvarjalci memov objavijo svojo vsebino na javnem zidu, skupnost pa lahko nato glasuje o svojih najljubših memih.

Platforma ima vgrajen mehanizem za spodbujanje najboljših memov in nagrajevanje njihovih ustvarjalcev z žetoni $AI.

Meme kovanec z dejansko uporabnostjo

Na trgu, ki ga obvladujejo meme kovanci, ki nimajo nobene uporabnosti, kot so Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) in Pepe (PEPE), se žeton AiDoge dviga visoko.

Navedeni žetoni nimajo nobene osnovne uporabe. $AI pa je dragocen, saj deluje kot glavna valuta znotraj platforme AiDoge, ki naj bi postala zelo priljubljena.

Uporablja se lahko za:

  • nakup kreditov za ustvarjanje memov s pomočjo AI tehnologije platforme, 
  • stavljenje, kar uporabnikom omogoča prejemanje dnevnih nagrad in drugih ugodnosti, ter
  • nagrade članom skupnosti, ki glasujejo o memih in ustvarjajo priljubljeno vsebino.

Ko se širijo govorice o inovativnem novem meme žetonu, naj bi investitorji hitro ukrepali, da si zagotovijo svoje žetone $AI pred naslednjim dvigom cene.

Vključitev je enostavna, saj uporabniki lahko kupijo žetone $AI s $ETH, $USDT (ERC-20), $BNB, $USDT (BEP-20) ali z uporabo bančne kartice.

AiDoge_1.2.3.4 | Foto: Finixio Foto: Finixio

Če bo AiDoge v naslednjih mesecih dosegel pomembne dosežke v skladu s svojim načrtom, se pričakujejo 10-kratni donosi (kar pomeni tržno kapitalizacijo nad 300 milijonov dolarjev), še posebej, če se povpraševanje na širšem področju kriptovalut nadaljuje.

Nekateri analitiki napovedujejo še bolj ambiciozne cilje za AiDoge, ko bo uvrščen na borzah.

Kakšno prednost ima AiDoge v primerjavi s svojimi konkurenti?

AiDoge je označen kot revolucionarna platforma za generiranje memov, ki ima več prednosti pred drugimi platformami. Kot kripto projekt je ena od njenih glavnih prednosti uporaba napredne tehnologije umetne inteligence za ustvarjanje ustreznih memov na podlagi uporabnikovih besedilnih pozivov. Zaradi tega, skupaj z vrhunskimi algoritmi, usposobljenimi na obsežnih naborih podatkov in kripto novicah, je projekt vreden razmisleka kot naložba. 

Druga prednost AiDoge je enostaven in dostopen postopek ustvarjanja memov, nad katerim so vlagatelji očitno bolj navdušeni, kar je razvidno iz objav in odzivov na družbenih omrežjih. Uporabniki lahko z nekaj kliki ustvarijo zanimive meme, ki jih je mogoče deliti, ne da bi za to potrebovali kakršne koli predhodne izkušnje ali tehnično znanje. Projekt uporablja tudi več ravni zaščite, ki zagotavljajo, da so zastavljeni žetoni uporabnikov ves čas varni, vključno z varnimi in revidiranimi pogodbami o zastavljanju. 

Poleg tega AiDoge svojim uporabnikom ponuja tudi nagrade za stave in premijske funkcije. Vlagatelji prejmejo dnevne nagrade v obliki dobroimetja, ki so sorazmerne z njihovim vloženim zneskom, in lahko pridobijo ekskluzivni dostop do premijskih funkcij ali glasovalnih pravic. Poleg tega glasovalni mehanizem platforme spodbuja uporabnike k ustvarjanju visokokakovostnih memov, pri čemer so najbolje ocenjeni memi nagrajeni z žetoni AI.

kupite.aidoge | Foto:
Naročnik oglasnega sporočila je FINIXIO LTD.

Ne spreglejte