SiolNET. Digisvet Novice
0,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Novi naročniški paketi Telekoma Slovenije

Mobilni so Naj, fiksni so NEO

0,25

termometer

neo

Poljubno kombiniranje novih paketov mobilne telefonije in stacionarnega širokopasovnega dostopa ter z njimi povezanih ugodnosti omogoča popolno prilagajanje potrebam vsakega zasebnega in poslovnega uporabnika, so prepričani pri Telekomu Slovenije.

Tri paketi Naj: razlika predvsem v količini zakupljenega prenosa podatkov

Trije novi paketi mobilne telefonije Telekoma Slovenije (Naj A, Naj B in Naj C) se poleg zneska mesečne naročnine razlikujejo predvsem po količinah zakupljenega mobilnega podatkovnega prenosa in možnostih vklopa dodatnih telefonskih številk (storitev Druga številka).

Vsem pa je skupna možnost uporabe najvišjih hitrosti mobilnega prenosa podatkov (do 150 megabitov v sekundi v smeri do uporabnika in do 50 megabitov v sekundi v obratni smeri) v domačem omrežju.

meritve, mobilno omrežje, kakovost, Ljubljana, Slovenija, LTE/4G Digisvet Nova potrditev: najboljše mobilno omrežje v Sloveniji ima Telekom Slovenije

Tri paketi NEO: razlika predvsem v televizijski shemi

Trije novi paketi stacionarnega širokopasovnega dostopa (NEO A, NEO B, NEO C) se razlikujejo predvsem po televizijski shemi, ki jo vsebujejo, in količini vključenih klicev v domača stacionarna omrežja, kar narekuje tudi višino naročnine.

Vsem paketom NEO pa so skupni uporaba vmesnika NEO Smartbox, ki podpira glasovne ukaze v slovenščini in angleščini, ogled televizijskih vsebin za do sedem dni nazaj, neomejeni klici VoIP v omrežju Telekoma Slovenije in možnost nadgradnje s storitvami, senzorji in napravami pametnega doma.

Neo, predstavitev, Telekom Slovenije Digisvet Televizijo prek interneta nadomešča platforma za pametno življenje, ki razume tudi slovensko

Dodatne ugodnosti

Pri Telekomu Slovenije so tudi prenovili ugodnosti za nove in obstoječe naročnike tako mobilne telefonije kot širokopasovne stacionarne telefonije. Pri mobilni telefoniji so na voljo ugodnosti Otrok (za paket Naj A) ter Mladi in Penzion (za paketa Naj B in Naj C) ali ugodnost Poveži in prihrani (skupni račun mobilnih in stacionarnih širokopasovnih storitev Telekoma Slovenije).

Posebna ugodnost je namenjena tistim, ki izberejo paketa Naj C in NEO C, saj bo ob 24-mesečni vezavi naročniškega razmerja seštevek njihovih naročnin prve štiri mesece znižan za 40 odstotkov.

snemanje telefon Digisvet Telekom Slovenije prvi pri nas omogoča tudi klice prek brezžičnega omrežja WiFi

Do 30. aprila so ob vezavi za 24 mesecev na voljo tudi dodatne ugodnosti za nove naročnike paketov Naj in NEO. Nekatere ugodnosti so, prav tako ob enako dolgi vezavi, na voljo za obstoječe naročnike, ki izberejo enega od paketov NEO, še več pa jih lahko prejmejo, če so hkrati odjemalci električne energije pri Telekomu Slovenije.

Dodatne podrobnosti o novih paketih Neo in Naj so na spletnih straneh Telekoma Slovenije.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin