Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
18. 5. 2023,
8.22

Osveženo pred

11 mesecev, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

DOGE Dogecoin AiDoge Spongebob kriptovalute PR članek

Četrtek, 18. 5. 2023, 8.22

11 mesecev, 2 tedna

Medtem ko se Dogecoin in Shiba Inu soočata z izzivi, ta novi meme kovanec dosega nove rasti

Oglasno sporočilo

Dogecoin (DOGE) trenutno trguje pri 0,09 USD in kaže skromno 24-urno rast za 2,06%. Kovanec se stabilizira po tem, ko je 4. aprila 2023 doživel znatno rast za 37%, zaradi začasne spremembe logotipa Elona Muska na Twitterju.

Z aprilsko odstotno spremembo v višini +22,35 % je Dogecoin visoko na podpori svojih 20- in 200-dnevnih drsečih sredin.

Dogecoine_1 | Foto: Finixio Foto: Finixio

Vendar pa indeks RSI pri 64 kaže na pregret trg in čeprav obstaja možnost rasti do 0,125 USD (+33 %), še vedno obstajajo tveganja za padec, zaradi česar bi se lahko cena znižala na 0,08 USD (-14,6 %).

Analiza cene Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu se po drugi strani prodaja po ceni 0,00001155 USD s skromnim +1,58-odstotnim donosom. Kovanec ostaja ujet v padajočem vzorcu, po februarskem vzponu pa se nadaljuje izgubljanje vrednosti kovanca.

Shibu_Inu | Foto: Finixio Foto: Finixio

Aprilska rast v višini +8,74 % ne dosega pričakovanj, in kljub konsolidaciji nad 20 in 200-dnevnim drsečim povprečjem, se RSI segreva do ravni prevelikega nakupa pri 58. MACD kaže na zelo majhno medvedjo divergenco, cilj za vzpon pa je postavljen pri 0,0000125 USD (+8,30 %).

Vendar pa je tveganje padca veliko pri 0,0000100 USD (-13,35 %), zaradi česar je manj privlačna možnost za vlagatelje, ki iščejo ugodno razmerje med tveganjem in donosnostjo. Za tiste, ki iščejo obetavnejšo priložnost na trgu meme kovancev, je AiDoge ali pa Spongebob morda prav tista naložba, ki ste jo iskali.

Predstavljamo AiDoge (Ai)

AiDoge, ki se nahaja na stičišču svetov memov in umetne inteligence, gradi novo družbeno platformo, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje memov z uporabo napredne generativne tehnologije umetne inteligence.

Uporabniki za ustvarjanje memov vnašajo besedilne pozive, s čimer je ustvarjanje memov dostopno vsakomur. Sistem je bil usposobljen na obsežnih naborih podatkov o slikah in kripto novicah.

AiDoge_maj23 | Foto: Finixio Foto: Finixio

Ko so memi ustvarjeni, ustvarjalci objavijo svoje vsebine na javnem zidu, skupnost pa nato glasuje za svoje najljubše. Platforma ima vgrajen mehanizem za promocijo najboljših memov in nagrajevanje njihovih ustvarjalcev z žetoni $AI.

AiDoge tako ustvarjalcem memov prvič ponuja realen vir dohodka. Zaradi tehnologije veriženja blokov, ki je osnova ekosistema, zagotavlja tudi preverljiv izvor memov.

kupite.aidoge | Foto:

Dosežen nov mejnik v predprodaji - zbranih več kot 12 milijonov dolarjev!

AiDoge, kripto projekt, ki ga poganja umetna inteligenca in ustvarja priljubljene meme, je v treh dneh uspešno zbral 2 milijona dolarjev, s čimer se je njegova skupna predprodaja povzpela na impresivnih 12 milijonov dolarjev. 

V predprodaji je ostalo le še 20 % žetonov, zato se potencialnim vlagateljem, ki si želijo zagotoviti svoj delež po najnižjih možnih cenah pred uradno uvrstitvijo kovanca AI meme, izteka čas.

AiDoge_2_maj23 | Foto: Finixio Foto: Finixio

Projekt, ki kot prvi uvaja ekosistem M2E (meme-to-earn), je pritegnil pozornost skupnosti kripto kovancev. S tem, ko se predprodaja približuje koncu, pa se je pospešil tudi tempo financiranja. 

AiDoge "uporablja napredno tehnologijo umetne inteligence za ustvarjanje ustreznih memov na podlagi uporabnikovih besedilnih namigov", kot je navedeno v poročilu projekta.

Ne spreglejte tudi novega meme kovanca SpongeBob: Pridružite se kripto norosti skupaj z AiDoge!

V svetu kriptovalut, kjer se spopadajo inovacije in domišljija, se je iz globin interneta pojavil nov tekmec: SpongeBob. Ta domiselna in meme kriptovaluta je pritegnila pozornost tako kripto navdušencev kot ljubiteljev meme.

SpongeBob, ki ga je navdihnil priljubljeni animirani lik Spuži Kvadratnik, se je hitro uveljavil kot živahen meme kovanec.

Kovanec SpongeBob želi s svojim karizmatičnim pristopom izstopati iz morja kriptovalut, saj izkorišča nostalgijo in priljubljenost kultne risane serije. SpongeBob, ki združuje zagnanost kulture meme z možnostjo finančnih koristi.

Sponge_maj23 | Foto: Finixio Foto: Finixio

Spongebob ($SPONGE) je eden najbolj vročih novih meme kovancev v celotnem kriptovalutnem svetu, ki je še vedno za več kot 500 % višji od začetne cene.

Sprva je imel prikrito uvedbo in ga je mogoče kupiti na priljubljeni decentralizirani borzi (DEX) Uniswap, zdaj pa je uvrščen na številne centralizirane borze (CEX), v prihodnjih dneh in tednih pa jih pričakujemo še več, med njimi tudi MEXC in BitGet.

$SPONGE je že dosegel tržno vrednost 10 milijonov dolarjev in glede na množično podporo se mu obeta še višja rast.

Kupite_Spongebob_maj23 | Foto:

Predprodajna norost: Ali je AiDoge, naslednik Shiba Inu?

Vzpon AiDoge naznanja novo obdobje na trgih kriptovalut, saj je z uspešno združitvijo svetov umetne inteligence in memov ustvaril meme kovanec, s čimer si je ustvaril edinstveno nišo. Ker je njegova predprodaja že presegla 12 milijonov dolarjev in je pred njim obetavna prihodnost, bo AiDoge postal pomemben igralec na področju kriptovalut. 

Kot prvi in edini kovanec M2E AI meme na svetu AiDoge ni le kriptovaluta, temveč platforma, ki bi lahko na novo opredelila način interakcije z memi in internetom.

Kupite_AiDoge_2_maj23 | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je FINIXIO LTD.

Ne spreglejte