Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 5. 2021,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

advertorial operacijski sistem programska oprema razprodaje Windows računalnik

Četrtek, 27. 5. 2021, 7.00

2 meseca, 1 teden

Keysoffova poletna razprodaja: cena za Windows 10 se začne že pri 6,87 evra

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Vroče akcije za super poletno zabavo!

keysoff | Foto:

Sezonske akcije so odlična priložnost, da osvežite operacijski sistem in dosežete izboljšano delovanje in varnost. Na spletni strani Keysoff.com najdete popuste za vse Microsoftove izdelke. Posodobite istočasno svoj sistem in pisarno z manj denarja ter postanite poleti mojster produktivnosti. Dva segmenta vključujeta popuste v višini od 40 % do 55 %, s katerimi lahko dobite globalno veljavna Windows 10 in MS Office. Če vaš računalnik ni posodobljen, potem imate danes srečo, saj boste s Keysoffovimi popusti prihranili veliko denarja.

S tem boste svojo produktivnost ponesli na novo raven.

Akcije posebej za vas

  • Koda kupona: BSM40

Uživajte v 40-odstotnem popustu na operacijski sistem.

Računalnik bo bistveno zmogljivejši, če posodobite na najnovejši sistem. Akcija nudi izjemen 40-odstotni popust na vse različice Windows 10, da lahko posodobite računalnik in vam ni treba skrbeti glede cene.

55-odstotni popusti – zapeljite se v poletje z novo programsko opremo

  • Koda kupona: BSM55

Privlačne polovične cene je lahko najti in uporabiti na spletni strani Keysoff. Nudi programsko opremo, s katero ostanete produktivni, delate na daljavo in se učite, vključno z MS Office različnih verzij in praktične paketne ponudbe.

Nakupovanje na spletni strani Keysoff je povsem preprosto! Ko naročite, kmalu dobite elektronsko pošto z vašim ključem – nanj ni treba čakati več dni. Če imate kakšna vprašanja, vam center za stranke nudi hitro in obsežno podporo, ki jo potrebujete.

Če naletite na težave ali imate le vprašanje, vam center za stranke kadarkoli priskoči na pomoč. Če imate težave, jim lahko pišete na elektronski naslov service@keysoff.com.

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

  • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in licence OEM, kar je kratica za proizvajalca originalne opreme. Po funkcionalnosti sta licenci enaki.
  • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
  • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
  • Spletna trgovina Keysoff.com prodaja tako imenovane licence OEM.
  • Keysoff.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v enem odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne, in hkrati ponujamo ENOLETNO JAMSTVO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.

Ne spreglejte