Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
27. 3. 2017,
13.55

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

DIGGIT

Ponedeljek, 27. 3. 2017, 13.55

6 let, 6 mesecev

Hitre prijave del za nagrade DIGGIT odprte do 7. aprila

Oglasno sporočilo

Na 06. slovenski konferenci o digitalnih komunikacijah DIGGIT, ki bo 6. junija v ljubljanskem Grand hotelu Union, bo že četrtič zapored potekala borba za digitalne velikane. Hitre prijave del za nagrade diggit so odprte do 7. aprila.

Na 6. Diggit-u se bodo se bodo za zlate in velike nagrade potegovala digitalna orodja, kanali, strategije in druge digitalne rešitve. Hitre prijave del so odprte do 7. aprila. | Foto: Na 6. Diggit-u se bodo se bodo za zlate in velike nagrade potegovala digitalna orodja, kanali, strategije in druge digitalne rešitve. Hitre prijave del so odprte do 7. aprila.

Kdo bo slavil ob prejemu zlatih in velikih nagrad diggit bo odločila desetčlanska žirija pod vodstvom Lidije Rakuša, vodje medijskega zakupa pri Lidlu Slovenija. Prijavljena dela pa bodo ocenjevali še Milena Jakovljevič, solastnica in vodja digitalnega marketinga v digitalni agenciji Mediodrom, mag. Mitja Jereb, strateški direktor v digitalni agenciji Renderspace, mag. Jaka Lenardič, direktor digitalne agencije ENKI, Urša Mivšek Sitar, direktorica ljubljanske enote oglaševalske agencije AV studio, Barbara Randić, vodja tržnih komunikacij za regijo Adriatik pri Renault Nissan Slovenija, Maja Remic, direktorica spleta, marketinga in trženja v podjetju Merkur, Zoran Savin, direktor podjetja Styria digital marketplaces, Robert Schmitzer, direktor digitalnega razvoja Dela, namestnik odgovornega urednika Slovenskih novic in vodja portala slovenskenovice.si, in mag. Primož Zupan, direktor podjetja MBILLS.

"Letošnja žirija bo iskala digitalne presežke, ki naš čas in naš dan naredijo preprosto boljši," pravi predsednica žirije Lidija Rakuša. | Foto: "Letošnja žirija bo iskala digitalne presežke, ki naš čas in naš dan naredijo preprosto boljši," pravi predsednica žirije Lidija Rakuša.

Na voljo je kar osemnajst tekmovalnih kategorij, in sicer: avtomobilska industrija; B2B; drogerija; farmacija; finančne storitve, zavarovalništvo, bančništvo; hrana in pijača; IT in telekomunikacije; izdelki in storitve za otroke; izdelki za dom; javni sektor; mediji in zabava; moda; neprofitne organizacije; prodaja; storitve; šport; trgovina in turizem.

Žirija bo na podlagi strokovne ocene med vsemi prijavljenimi deli v kategorijah zlatih nagrad diggit izbrala še štiri prejemnike velikih nagrad, in sicer za najboljšo digitalno inovacijo, najcelovitejšo digitalno strategijo, najizvirnejše digitalno oglaševanje in najzgovornejše družbene medije.

Rok za zgodnjo prijavo del v eno ali več kategorij za nagrade diggit je 7. april, sicer pa je zadnji rok 5. maj 2017. Ob odprtih prijavah za kreativne rešitve so organizatorji odprli tudi hitre prijave za udeležbo.

Ne spreglejte