SiolNET. Digisvet Naj Digi
0,81

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bralci Siol.net ste izbrali

Naj Digi 2021 – imamo zmagovalce!

0,81

termometer

pametni telefon
Pametni telefoni so digitalni spremljevalci našega življenja, a pri tem niso edini. Foto: Getty Images

Letošnji izbor Naj Digi je pokazal, da so slovenski uporabniki digitalne tehnologije zvesti in pripadni svojima najljubšima znamkama ter da se storitvam in aplikacijam, ki so jih že uporabljali, niso pripravljeni zlahka odpovedati.

V letošnjem izboru Naj Digi smo na uredništvu Digisveta prejeli kar 32 odstotkov več glasov kot v lanskem izboru, nekoliko so bile drugačne kategorije, ki niso zajemale samo pametnih telefonov.

Glasovi bralcev so – razen pri izboru trgovine z mobilnimi dodatki – določili uvrstitev in vmesne točke, ki so prispevale štiri petine skupnega števila točk, preostalo eno petino je k skupnemu številu točk prispevalo ocenjevanje štiričlanske komisije s po enim predstavnikom treh največjih slovenskih telekomunikacijskih operaterjev in uredništva rubrike Digisvet na Siol.net.

Pri izboru trgovine z mobilnimi dodatki so v celoti odločali glasovi bralcev.

Zmagovalni oder

Zmagovalci vseh letošnjih kategorij izbora Naj Digi Zmagovalci vseh letošnjih kategorij izbora Naj Digi Foto: TSmedia

Seštevki točk po veljavni metodologiji so določili najvišje uvrščene v vsaki kategoriji, štirim bralcem, ki so oddali svoje glasove, pa se je nasmehnila sreča in bodo prejeli eno od nagrad.

Pametni telefon  najboljši nakup
1.        Samsung Galaxy S20 FE
2.        Huawei P smart 2021
3.        Samsung Galaxy A51

Naj Digi 2021 zmagovalci Foto: TSmedia
Najzmogljivejši mobitel
1.        Samsung Galaxy S20 Ultra
2.        Huawei Mate 40 Pro+
3.        Samsung Galaxy Note S20 Ultra

Naj Digi 2021 zmagovalci Foto: TSmedia
  Samsung Galaxy S20 Ultra Recenzija Digisvet Samsung Galaxy S20 Ultra: ko za vsako ceno želite imeti boljše in večje
Pametni telefon  najboljša mobilna kamera
1.        Samsung Galaxy Note 20 Ultra
2.        Huawei Mate 40 Pro
3.        Apple iPhone 12 Pro Max

Naj Digi 2021 zmagovalci Foto: TSmedia
Pametna ura
1.        Samsung Galaxy Watch 3
2.        Huawei Watch GT2 Pro
3.        Suunto 7

Naj Digi 2021 zmagovalci Foto: TSmedia
Slušalke
1.        Samsung Galaxy Buds
2.        Huawei FreeBuds Pro
3.        Sony WH-1000XM4

Naj Digi 2021 zmagovalci Foto: TSmedia
Trgovina z mobilnimi dodatki
1.        E-trgovina Telekoma Slovenije
2.        Big Bang
3.        Mimovrste

Naj Digi 2021 zmagovalci Foto: TSmedia
Glasovanje za Naj mobitel smo podaljšali_manjša Digisvet Znani so nagrajenci glasovanja za Naj Digi 2022

To so bili finalisti

Za naslov Naj Digi 2021 so se potegovali naslednji pametni izdelki in trgovine, ki so prejeli največ predlogov bralcev v prvem krogu (zapisani so v abecednem vrstnem redu).

Najboljši nakup mobilnega telefona (razmerje med ceno in kakovostjo): Apple iPhone 12, Huawei P smart 2021, OnePlus Nord, Samsung Galaxy A51, Samsung Galaxy S20 FE in Xiaomi Mi 10T Pro 5G.

Naj Digi 2021 zmagovalci Foto: TSmedia

Najzmogljivejši telefon: Apple iPhone 12 Pro Max, Huawei Mate 40 Pro+, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy S20 Ultra in Xiaomi Mi 10 Pro 5G.

Naj Digi 2021 zmagovalci Foto: TSmedia

Pametni telefon z najboljšo kamero: Apple iPhone 12 Pro Max, Huawei Mate 40 Pro, Huawei P40 Pro, OnePlus 8 Pro in Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Naj Digi 2021 zmagovalci Foto: TSmedia

Pametna ura: Apple Watch 6, Garmin vivoactive 4, Huawei Watch GT2 Pro, Samsung Galaxy Watch 3, Suunto 7 in Xiaomi Mi Watch.

Naj Digi 2021 zmagovalci Foto: TSmedia

Slušalke: Apple AirPods, Huawei FreeBuds Pro, JBL Free II, Samsung Galaxy Buds in Sony WH-1000XM4.

Naj Digi 2021 zmagovalci Foto: TSmedia

Trgovina z mobilnimi dodatki: Big Bang, Gizzmo, Mimovrste, Mobitrgovina in Telekom Slovenije e-trgovina.

Naj Digi 2021 zmagovalci Foto: TSmedia

Besede zmagovalcev

Vodja enote za mobilne naprave družbe Samsung Slovenija Bernard Purkart Vodja enote za mobilne naprave družbe Samsung Slovenija Bernard Purkart Foto: Bojan Puhek
"Dobiti potrditev s strani uporabnikov, da delamo stvari prav, je edinstvena potrditev. In vesel sem, da so bralci portala Siol.net v prav vseh kategorijah izbora Naj digi prepoznali Samsung naprave kot tiste, ki jim najbolj zaupajo in jih s svojimi inovacijami tudi najbolj prepričajo," je ob razglasitvi rezultatov povedal vodja enote za mobilne naprave pri Samsungu Slovenija Bernard Purkart.
Vodja področja e-commerce v Telekomu Slovenije Matej Raspet Vodja področja e-commerce v Telekomu Slovenije Matej Raspet Foto: Telekom Slovenije  "Zadovoljstvo kupcev v naši spletni trgovini, kjer poleg mobilnih dodatkov ponujamo še mnoge druge izdelke, prilagojene letnemu času in potrebam kupcev, je ena od naših prioritet," je povedal vodja področja e-commerce v Telekomu Slovenije Matej Raspet. "Izbor bralcev, ki so glasovali za našo spletno trgovino, je potrditev, da smo v Telekomu Slovenije že pred časom ustrezno pristopili k našim kupcem ter jim prek digitalnih kanalov omogočili najpreprostejši nakup izdelkov in naših storitev s hitro dostavo in tudi na obroke." 
Direktor Huawei Technologies Slovenia Matjaž Kermelj Direktor Huawei Technologies Slovenia Matjaž Kermelj Foto: Srdjan Cvjetović
"Pri Huaweiju smo zelo veseli, da smo v vseh kategorijah zasedli odlično drugo mesto, saj se kot edina znamka soočamo z omejitvami pri uporabi programske opreme. V lanskem letu smo bili primorani na novo vzpostaviti svojo trgovino z aplikacijami in v tem kratkem času smo uspeli uporabnikom omogočiti dostop do vseh najpomembnejših aplikacij. Napredek je res izjemen in uporabniška izkušnja je sedaj ponovno takšna kot prej," je rezultate komentiral direktor Huawei Technologies Slovenia Matjaž Kermelj.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin