SiolNET. Digisvet Diggit
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
07. DIGGIT

Prvi zlati likalnik za digitalno osebnost leta prejme Matevž Klanjšek

Oglasno sporočilo

»Stroji ne morejo opraviti dela namesto nas«. Tako pravi Matevž Klanjšek, soustanovitelj in vodja produktnega razvoja v podjetju Celtra, ki je prejemnik zlatega likalnika za digitalno osebnost leta. Nagrado bodo na letošnjem 07. DIGGIT-u podelili prvič.

Zlati likalnik je priznanje za pomembne dosežke na področju digitalnih komunikacij v Sloveniji. »Zasluži si ga nekdo, ki digitalno tehnologijo razume kot učinkovit pripomoček in orodje pri kreativni rešitvi. Hkrati pa ne prezre tudi njenih pomanjkljivosti,« so prepričani organizatorji prve slovenske konference o digitalnem komuniciranju.

Tako so prvi zlati likalnik podelili Matevžu Klanjšku iz Celtre, ki mu je uspelo prodreti na svetovni trg predvsem na podlagi učinkovitega prepleta med digitalnimi komunikacijami in pristnim človeškim stikom. »Zmeraj bolj se zanašamo na prefinjeno tehnologijo, ki jo je včasih težko razumeti. Razvili in ustvarili smo vse te čudovite stroje in želimo si, da bi namesto nas opravili delo. Ampak ga ne morejo. Nobena tehnologija namreč ne zmore poustvariti resnične človeške povezave. To je naloga kreativne ekipe, ki mora potrošnika zabavati, navdihniti, mu ponuditi nekaj koristnega ali samo nekaj lepega,« je prepričan Klanjšek.

Klanjšek bo nagrado prevzel na peti podelitvi zlatih in velikih nagrad DIGGIT, kjer bo prvič podeljen tudi zlati likalnik, in sicer 12. junija na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Svečana podelitev nagrad se bo zvrstila takoj po programskem delu 07. konference DIGGIT.

 

07. Diggit bo 12. junija 2018 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

>> Prijavite se zdaj

Spremljajte Diggit na www.diggit.si in na družabnih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in Linkedin.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin