SiolNET. Digisvet Diggit
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Peta slovenska konferenca o digitalnih komunikacijah je pred vrati

14. junij je dan za Diggit!

0,15

termometer

 | Foto: Bor Slana
Foto: Bor Slana

Konferenca o digitalnih komunikacijah Diggit bo tudi v svoji peti izdaji prinesla domače in mednarodne izkušnje ter znanja s področja digitalnih trendov, ki jim je nujno slediti za uspešno poslovanje, a tudi za udobno osebno življenje.

Ugledni domači in mednarodni predavatelji bodo tudi letos predstavili svoje dobre prakse in poglede na digitalno komuniciranje, ki se nezadržno uveljavlja kot nujen dejavnik poslovanja in zasebnega življenja, svoja mnenja pa bodo soočili tudi na okroglih mizah. Udeleženci dozdajšnjih Diggitov, predvsem so to marketinški, medijski in spletni strokovnjaki, so zelo zadovoljni tudi s priložnostmi neformalnega mreženja, ki jih ta dogodek ponuja.

Vsi govorci lanskega Diggita (2015) na enem mestu

Na letošnjem Diggitu bodo med drugim poiskali odgovore na pomembna vprašanja, kot so, kako učinkovito uporabiti digitalne kanale v oglaševanju in jih integrirati v celovito strategijo marketinga in prodaje, kako načrtovati, zakupiti in optimizirati digitalne medijske proračune, kako uporabiti družbena omrežja kot komunikacijska in trženjska orodja za neposredno, hitro in učinkovito spoznavanje potrošnikov, njihovih navad in potreb ter mnoga druga. Digitalna komunikacija ni strošek, temveč priložnost, njena učinkovita raba pa lahko hitro in večkratno povrne vložek znanja, časa in sredstev.

Oglejte si uradni program letošnje konference Diggit.

S posluhom za dobre prakse slovenskega digitalnega komuniciranja

Na konferenci Diggit bodo tudi letos podelili zlate in velike nagrade, za katere se letos poteguje 62 prijavljenih del. Slovesna podelitev bo sklepni del konference, ki poteka 14. junija v ljubljanskem Grand hotelu Union.

Lanski prejemniki nagrad

O nagrajencih iz 18 kategorij letos odloča desetčlanska žirija iz vrst oglaševalcev, kreativnih agencij in organizatorjev konference Diggit – revije Marketing Magazin in družbe TSmedia.

Več o konferenci Diggit


Diggit | Foto:

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin