SiolNET. Avtomoto Promet
2,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pozor: Dars zapira avtocestni priključek, možni so zastoji

2,25

termometer

avtocesta zastoji
Foto: Ana Kovač

V okviru obsežnejših del na gorenjski avtocesti bo Dars v ponedeljek ob 6. uri, še pred jutranjo prometno konico, zaprl priključek Kranj zahod proti Jesenicam. Zaprta bosta tako izvoz kot uvoz v smeri Jesenic oziroma Avstrije. Priključek bo predvidoma zaprt do konca septembra; v času prometnih konic so možni zastoji.

Iz smeri Police se tako ne bo dalo vključiti v promet za smer proti Jesenicam, preostali prometni režim ostane nespremenjen, so navedli na Policijski upravi (PU) Kranj.

Prometni pas skozi delovno zaporo ostaja odprt, situacija pred delovno zaporo bo nespremenjena in bodo vozniki v enakem režimu kot doslej lahko peljali proti Naklem, Podtaboru in naprej proti Jesenicam. Tudi za vožnjo proti Avstriji ostajata odprta dva prometna pasova.

zastoj Avtomoto Kaos na cestah: "Vse stoji, nikamor se ne premikamo"

Promet bo potekal preko ostalih priključkov od nekdanje cestninske postaje Torovo naprej proti Jesenicam, tovorni promet za smer Kranj bo voden skozi Naklo. Iz Kranja proti Ljubljani ostaja odprta cesta v smeri Labore-Jeprca-Ljubljana.

Kot so še navedli na Policijski upravi Kranj, bodo za zagotavljanje pretočnosti prometa na terenu prisotni policisti in kranjski mestni redarji, vse voznike pa pozivajo k upoštevanju prometnih pravil.

Arja Vas Avtomoto Eno najbolj "zoprnih" križišč v Sloveniji bo končno dobilo semafor

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 10
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin