Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
19. 7. 2020,
17.02

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,43

Natisni članek

gneča na cesti zastoj zastoj mejni prehodi promet promet

Nedelja, 19. 7. 2020, 17.02

3 leta, 9 mesecev

Pri Ljubljani nesreča, na mejah po dve uri čakanja za vstop v državo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,43

Zaradi prometne nesreče sta bila na primorski avtocesti pred Brezovico v smeri proti Ljubljani zaprta vozni in prehitevalni pas, promet pa je potekal samo po skrajno desnem pasu. Posledice nesreče so zdaj odstranjene, a še vedno ostaja zastoj med Logatcem in Brezovico. Po pričakovanjih se kolone vozil kopičijo tudi na mejnih prehodih s Hrvaško pri vstopanju v državo, poroča STA.

Zaradi prometne nesreče sta bila na primorski avtocesti pred Brezovico proti Ljubljani nekaj časa zaprta vozni in prehitevalni pas, promet pa je potekal samo po skrajno desnem pasu. Posledice prometne nesreče so zdaj odstranjene, ostaja zastoj med Logatcem in Brezovico proti Ljubljani.

Zamude je za približno eno uro, obvoz pa je možen po regionalni cesti Logatec–Vrhnika–Brezovica, je razvidno s spletne strani prometnoinformacijskega centra.

Za vstop v državo iz Hrvaške tudi do dve uri čakanja

Čakalna doba je na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Sočerga, Starod, Jelšane in Gruškovje.

Osebna vozila na Sečovljah in Dragonji za vstop čakajo od ene do dveh ur, za izstop pa do pol ure. Pred obema mejnima prehodoma proti Sloveniji so tudi zastoji.

Tudi na Jelšanah je čakalna doba od ene do dveh ur za vstop in do 30 minut za izstop, medtem ko je čakalna doba na Gruškovju od ene do dveh ur tako za vstop kot za izstop. Nekoliko boljše je stanje na Starodu, kjer vozila čakajo samo za vstop v Slovenijo, in sicer do 30 minut.

Jadran, Jadransko morje, Velebit, Cres, otok, Kvarner
Novice Huda tragedija na Hrvaškem: med vožnjo z napihljivim obročem umrl 14-letnik

Zastoji tudi drugod po Sloveniji

Zastoji so tudi na cestah po Sloveniji, in sicer zaradi del na štajerski avtocesti je kolona pred Vranskim proti Ljubljani dolga en kilometer.

Pred predorom Karavanke proti Sloveniji je zastoj dolg poldrugi kilometer, na gorenjski avtocesti med predorom Karavanke in Jesenicami v smeri Ljubljane pa predor Karavanke občasno zapirajo.

Na gorenjski avtocesti pred Karavankami proti Avstriji je zastoj dolg 500 metrov, kolona vozil na podravski avtocesti pred Gruškovjem proti Hrvaški pa je dolga dva kilometra in pol.

Hrvaška
Novice Kaj se dogaja na Hrvaškem: to so zadnji podatki
Ne spreglejte