Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 11. 2021,
7.00

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Porsche Inter Auto rabljeni avtomobili PR članek

Petek, 5. 11. 2021, 7.00

2 leti, 5 mesecev

To morate obvezno vedeti, če kupujete rabljeno vozilo

Oglasno sporočilo

Odločili ste se za nakup rabljenega vozila, a o njem ne veste veliko? Vas skrbi, da bi se odločili narobe in naknadno odkrili kakšno pomanjkljivost na avtomobilu? Vsa ta vprašanja so pri Porsche Inter Auto odveč.

Porsche_Video_1 | Foto:

Poslovalnice Porsche Inter Auto namreč ponujajo v Sloveniji popolno novost na področju prodaje rabljenih vozil: videopredstavitev tehničnega stanja posameznega avtomobila, ki daje potencialnemu kupcu tudi v udobju domačega fotelja natančen vpogled v drobovje želenega vozila.

Porsche_Zdruzeni_3 | Foto:

Tako so torej pri Porsche Inter Auto prodajo rabljenih vozil dvignili na povsem novo inovativno raven. Ker, kot sami pravijo, "igrajo z odprtimi kartami", nudijo ob predstavitvi vozila tudi videoposnetek notranjosti in zunanjosti vozila ter vpogled v motorni prostor ter podvozje.

  • Na zaslonu računalnika si lahko vozilo tudi ogledate.
  • Kot zaupanja vreden trgovec pri Porsche Inter Auto igrajo "z odprtimi kartami".
  • Videoposnetki so popolna novost na trgu rabljenih vozil.
  • Kupec ima pravico, da se o vozilu informira na več načinov.
 

POTRJENA VRHUNSKA IZKUŠNJA: Sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu svojega novega rabljenega vozila in doživite vrhunsko mobilnost, ki jo zagotavljajo dodatne ugodnosti, in to samo pri Porscheju. Preverite vrhunsko ponudbo:

Potrebujete pomoč? Preglejte ponudbo ali jih pokličite na tel. 041 392 204.

 VIDEOPREGLED – najbolj popoln pregled v Sloveniji

Strokovnjaki pri Porsche Inter Auto pred začetkom prodaje na spletu opravijo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže dejansko stanje vozila: snemanje vseh elementov avtomobila z videokamero. S tem si kupec interaktivno lahko ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup.

"S temi številnimi dodatnimi pregledi vozila nam res težko kaj uide, saj se ti na 250 točkah tudi dejansko opravijo. A če stranka kljub temu po nakupu še ni povsem zadovoljna, skupaj najdemo ustrezno rešitev, in po potrebi še del, ki je predmet dvoma kupca, zamenjamo. Zato lahko trdim, da pri nas ne kupujejo mačka v žaklju," pove Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto.

Posamezni korak traja približno pol ure, najpomembnejši pa je ravno tretji pregled, kajti tam se dejansko vse opravi − s samim začetkom se ukvarjata dva cenilca, in sicer eden pregleduje mehaniko, drugi videz vozila.

Porsche_Zdruzeni_2 | Foto:

Vse te točke torej skrbno pregledajo. Delo pa obsega tako elektriko v vozilu in vse, kar sega do podvozja. To je zelo pomembno za varno in udobno vožnjo ter predvsem za to, da kupec dobi v roke tehnično ustrezno in varno vozilo, kar mu pri Porsche Inter Auto tudi zagotavljamo. Strokovnjaki ne pozabijo niti na prtljažnik, kjer lahko pride s časom tudi do poškodb zaradi prevoza prtljage, pa tudi ne na streho vozila in motorni pokrov, ki sta večji površini, izpostavljeni tudi zunanjim vremenskim dejavnikom in stanju na cesti.

Motorni prostor in sam motor sta tudi pomembna dela vsakega avtomobila, ki veliko povesta o dozdajšnjem vzdrževanju in uporabi vozila, oboje pa mora biti primerno standardom matične avtomobilske tovarne, ki veljajo za vsa vozila, pri Porsche Inter Auto pa to tudi natančno preverimo in zabeležimo vsako morebitno napako ali podrobnost.

Na tak način se lahko vzpostavi in tudi gradi medsebojno zaupanje med kupcem in prodajalcem, Porsche Inter Auto pa nas k ustrezni obravnavi vozila zavezujejo tudi visokokakovostna vozila znamk. Z zelo natančnim pregledom vseh pomembnih sklopov vozila lahko zagotovimo, da stranka ob nakupu rabljenega vozila prejme tehnično in optično odlično pripravljeno vozilo.

Porsche_Video_2 | Foto:

Ključnih 250 kontrolnih točk Das WeltAuto

Popolna novost že navdušuje kupce, saj si lahko ti prek videoposnetkov ogledajo, v kakšnem stanju je vozilo. Strokovnjaki namreč opravijo temeljit pregled vozila, ki obsega vsaj 250 točk, od podvozja do motorja, zunanjosti in notranjosti, prav vsaka stvar na vozilu pa je tako vidno dokumentirana in tudi predstavljena kupcem.

"Smo med prvimi v Evropi, ki ponujamo tudi to novost v sklopu programa DasWeltauto, videopredstavitev vozila z vsemi podrobnostmi in komentarjem strokovnjakov, ki ocenijo stanje vozila. Na ta način se kupec lahko prepriča o želenem vozilu, in se dobro seznani z njim, še preden ga lahko tudi prvič vidi v živo. Na ta način predstavimo vozilo takšno, kot je, in s tem skupnim zaupanjem gradimo odličen odnos s svojimi kupci. Zato smo na to novost lahko upravičeno ponosni, saj je že naletela na odličen odziv kupcev," je povedal Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto.

Porsche Inter Auto je torej prvi ponudnik vozil, ki omogoča potencialnim kupcem neposreden pogled v vozilo, ob pregledu že omenjenih 250 točk pa njihovi cenilci vse vestno dokumentirajo z videoposnetki in ob tem tudi pojasnijo, v kakšnem stanju je vozilo (velja tudi za uvoz vozil). Poleg tega vozilo strokovnjaki tudi temeljito predstavijo, pojasnijo njegove značilnosti in pokažejo, da vsi sistemi na vozilu delujejo in da je vse v brezhibnem stanju. Zaupanje kupcev je za Porsche Inter Auto zelo pomembno, zato vedno pokažejo dejansko stanje vozila. 

Nakup vozila je tako enostavnejši, odločanje pa bolj enostavno, saj si lahko pri njih kot prvem ponudniku vozil ogledate avtomobil na zaslonu računalnika ali telefona v živo, zato je potem odločitev o nakupu lažja. 

Popolna novost na trgu rabljenih vozil predstavlja nov kamenček v pisanem mozaiku storitev in ponudbe. Kot zaupanja vreden trgovec se pri Porsche Inter Autu zavezujejo, da se bodo še naprej trudili, da bi vrhunske avtomobile še bolj približali kupcem in jim olajšali pot do nakupa. Videoposnetki vozila in njegovega stanja so zato pomembno orodje v stiku s kupci. Njihov odziv na to pa je odličen.

Ekskluzivne prednosti pri Porscheju

Pri Porsche Inter Auto vam omogočamo, da pri nakupu rabljenega avtomobila izkoristite dodatne ugodnosti, ki vam jih ponujamo, in sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu svojega novega rabljenega vozila ter doživite vrhunsko mobilnost.

 Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porscheju?

  1. Garancija osem dni za vračilo/zamenjavo.
  2. Preverjanje 250 kontrolnih točk Das WeltAuto.
  3. Natančna videopredstavitev tehničnega stanja.
  4. Vrhunsko Porschejevo jamstvo RV Plus do 24 mesecev.
  5. Do 700 evrov popusta ob financiranju.
  6. Servisni bon do 100 evrov.

Porsche Auto je v Sloveniji največji trgovec vozil blagovnih znamk VW, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda in Porsche, s kar petimi poslovalnicami. Pri nakupu vozil iz programa Das WeltAuto boste našli vozila z natančno tehnično kontrolo kakovosti ter s profesionalnim optičnim pripravilom. Prav tako boste na pravem mestu za servis vozil: VW servis, Škoda servis, Audi servis, SEAT servis.

Porsche_Zdruzeni_5 | Foto:

Porsche_Video_3 | Foto:

 

Naročnik oglasnega sporočila je PORSCHE INTER AUTO, D. O. O. 

Ne spreglejte